Michal Pavlíček se přiznal: Měl jsem sex s Basikovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michal Pavlíček se přiznal: Měl jsem sex s Basikovou!

V sobotu Pavlíček oslaví 53. narozeniny, na kterých zazpívá i jeho bývalá milenka Bára Basiková.
V sobotu Pavlíček oslaví 53. narozeniny, na kterých zazpívá i jeho bývalá milenka Bára Basiková. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Kytarista Michal Pavlíček (52) otevřeně promluvil o svých ženách a milenkách! Konečně přiznal svůj vztah se zpěvačkou Bárou Basikovou (45). A to, co kdysi věděla jen bývalá manželka Zdeňka, se teď dozví celý svět.

Pavlíček se nyní otevřeně přiznal k tomu, že bývalou ženu podváděl se zpěvačkou. A exmanželka kvůli tomu zažívala šílený nápor na nervy...

Vypadá to však, že po letech všechny ženy zapomněly na křivdy a utrpení a v sobotu se sejdou na křtu knihy Země vzdálené v baru Krásný ztráty – ta mapuje osobní i profesní život Michala Pavlíčka. „Ano, budou tam paradoxně hned tři ženy mého života, současná manželka Karolína, bývalá manželka Zdeňka a bývalá milenka zpěvačka Bára Basiková,“ řekl Pavlíček.

Vztahu s Basikovou je v knize věnována poměrně obsáhlá pasáž. Zpěvačka, která nadále zůstala kamarádkou kytaristy, se stane jednou ze tří kmotřiček knihy a na křtu také zazpívá. Kromě ní budou kmotrami Monika Načeva a Jana Koubková.

„Je to symbolické datum. Jednak v ten den slavím narozeniny, kterých jsem se nemusel dožít, a pozvaní kamarádi a známí, plejáda lidí, kteří lemují můj osobní život, se tak namísto na křtu mohli sejít na mém funusu,“ říká s nadsázkou muzikant, který nedávno prodělal vážnou operaci srdce.

11.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.