Jak sbalit Stočesovou? Kupte si kytku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak sbalit Stočesovou? Kupte si kytku!

Katka Stočesová se modelingu věnuje už jen výjimečně. Figuru má ale pořád k nakousnutí.
Katka Stočesová se modelingu věnuje už jen výjimečně. Figuru má ale pořád k nakousnutí.  (Aha! - Martin Hykl)

PRAHA – Ještě před několika měsíci se spekulovalo o jejím vztahu s Marianem Jelínkem, bývalým osobním přítelem hokejisty Jaromíra Jágra. Teď ale misska Kateřina Stočesová (29) říká: „Jsem sama! Chlapi se o mně zajímají, ale já je ignoruju,“ řekla deníku Aha! Miss ČR 1998,. „Věnuju se práci a vztahy vůbec neřeším,“ dodala Katka.

Ještě před několika měsíci se spekulovalo o jejím vztahu s Marianem Jelínkem, bývalým osobním přítelem hokejisty Jaromíra Jágra. Teď ale misska Kateřina Stočesová (29) říká: „Jsem sama! Chlapi se o mně zajímají, ale já je ignoruju,“ řekla deníku Aha! Miss ČR 1998,. „Věnuju se práci a vztahy vůbec neřeším,“ dodala Katka.

Před rokem totiž rozjela »květinový byznys« – váže pugéty na svatby i různé konference. Takže návod pro chlapy, jak zaujmout tuto mladou podnikatelku: objednejte si u ní tucet růží a pak už je to jen na vás... Katka se totiž nijak netají tím, že by chtěla rodinu. „S rodinou počítám,“ usmívala se na nás v jednom pražském hotelu, kde spolu s herečkou Jitkou Čvančarovou (30) pokřtila Tlustou knihu o hubnutí. A jak je se svojí linií spokojená Stočesová? „Přestala jsem kouřit a přibrala pár kil, takže se moc těším, až si knížku přečtu,“ rozplývala se.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.