Největší skandály Miss: Šeredová se nemohla smířit s prohrou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Největší skandály Miss: Šeredová se nemohla smířit s prohrou!

Ačkoliv Kateřina Stočesová v Miss Alenu Šeredovou porazila, později se ukázalo, že "díru do světa" showbyznysu a modelingu neudělala ona, ale Alena.
Ačkoliv Kateřina Stočesová v Miss Alenu Šeredovou porazila, později se ukázalo, že "díru do světa" showbyznysu a modelingu neudělala ona, ale Alena. (koláž Ahaonline.cz)

Ročník 1998 je důkazem toho, že Vicemiss může někdy znamenat více než Miss. Alena Šeredová (33) rozjela po úspěchu na Miss World mezinárodní kariéru, přestože v domácí soutěži krásy skončila až za Kateřinou Stočesovou (31).

Ročník 1998 je důkazem toho, že Vicemiss může někdy znamenat více než Miss. Alena Šeredová (33) rozjela po úspěchu na Miss World mezinárodní kariéru, přestože v domácí soutěži krásy skončila až za Kateřinou Stočesovou (31).

Sebevědomá Šeredová, která byla od počátku považována za favoritku, se s porážkou na Miss ČR nikdy nesmířila. Na rozdíl od Stočesové však uměla své přednosti prodat a ve výsledku tak z účasti v soutěži krásy vytěžila podstatně více než její vítězka, která se ukázala jako slabá soupeřka.

Kateřina Stočesová svou roli od počátku nezvládla. Nikdy neměla velké ambice a podle Miloše Zapletala její jazykové schopnosti nestačily k tomu, aby Českou republiku reprezentovala na Miss World. Tuto příležitost okamžitě využila Šeredová, která se v konkurenci krásek z celého světa probojovala až na čtvrté místo.

Stočesová si poté alespoň částečně napravila reputaci vítězstvím v podstatně méně prestižní soutěži Queen of the World. Její úspěch však nezměnil nic na tom, že na ročník 1998 nevzpomínáme jako na ten, kdy vyhrála Stočesová, ale ten, kdy se Šeredová stala první Vicemiss.

Kariéra rivalek ze soutěže krásy nabrala opačný směr. Zatímco Šeredová v Itálii ulovila fotbalovou hvězdu Gianluigiho Buffona a stala se místní celebritou, Stočesová se ze světa showbyznysu stáhla do ústraní a namísto módních přehlídek ji dnes živí prodej golfového vybavení.




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.