Nejsmutnější Vánoce Dary Rolins - Rozpadl sejí vztah! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejsmutnější Vánoce Dary Rolins - Rozpadl sejí vztah!

 (Aha! – Martin Přibyl, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

PRAHA – Jako z pohádky vypadal vztah zpěvačky Dary Rolins (35) a hudebníka Matěje Homoly (34), se kterým má devítiměsíční dceru Lauru. Tomu je ale konec! Daře se totiž vztah, který už nějakou dobu trpěl problémy, po dvou letech rozpadl! A to právě na Vánoce.

..

Už delší dobu se v zákulisí českého showbyznysu šuškalo, že vztah Dary a Matěje provázejí problémy. Krize však vyvrcholila právě na Vánoce, které už trávily Dara s devítiměsíční dcerou Laurou osamoceny na horách.

„Rozchod byl jen otázkou času, Matěj má jiné priority než Dara a nezměnila ho ani Laura, jak Dara doufala. Právě teď, když se jejich vztah hroutí, si Matěj klidně 2. ledna odjede na měsíc do Indie, to je celý on,“ říká zdroj z Dařina okolí. Zpěvačka potvrdila vážnou krizi, avšak stále nehází flintu do žita. „Máme spolu Lauru, a to je důvod na věcech pracovat. Jako máma a táta fungujeme dál. Vánoce jsme si prostě udělali o pár dní později,“ říká a dodává, že i přes nepřítomnost tatínka si Vánoce s Laurou náležitě užily. „Laura dostala od Ježíška sáňky, které jsme hned vyzkoušely, a taky spoustu dalších hraček,“ nevěší hlavu zpěvačka a doufá, že Matěj bude i nadále součástí jejího i Lauřina života.

Všichni muži Dary Rolins

Kliknutím zvětšeteSAGVAN TOFI
Vztah trval: 2 roky
Rozpadl se kvůli Dařině kamarádce Simoně Krainové, se kterou Daru podváděl. Děvčata se smířila až nedávno při křtu Simonina kalendáře.

Kliknutím zvětšetePETR VLASÁK
Vztah tval: 2 roky
S podnikatelem Petrem Vlasákem, kterému se přezdívá »trenýrkový král« pro úspěchy jeho značky Styx, byla Dara přes dva roky. Dodnes spolu skvěle vycházejí.

JAN BURSA
Vztah trval: 3 roky
Vztah s tanečníkem, který se vepsal do podvědomí veřejnosti soudcováním v taneční soutěži televize Nova Bailando, provázelo mnoho rozchodů a návratů.

DRAGAN RADIVOJEVIČ
Vztah trval: Pár měsíců
Vztah se srbským hercem skončil kvůli jeho zatčení za vykrádání domů a bytů.

Kliknutím zvětšeteRADEK POKORNÝ
Vztah trval: Pár měsíců
Také podnikatel Radek Pokorný, který je i exmilenec Lucie Bílé, se zapsal jako jeden z Dařiných mužů. Vztah časem vyšuměl.

Kliknutím zvětšeteJAROSLAV BEDNÁŘ
Vztah trval: 2 roky
Jejich soužití ztroskotalo na odlišných životních představách. Jaroslav toužil po zázemí a rodině, Dara po kariéře.

Kliknutím zvětšeteMATĚJ HOMOLA
Vztah trval: 2 roky
Jejich vztah vypadal dlouho jako z pohádky. Dara na Matěje nešetřila chválou a dokonce se nebála mluvit o tom, že on je ten pravý. S ním má také devítiměsíční dceru Lauru. Teď to však vypadá, že je idylce konec.

29.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.