Za účast v Mr. GS nabízela vše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Za účast v Mr. GS nabízela vše!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Modelka Dominika Mesarošová (23), která se proslavila svým silikonovým poprsím č. 5, je údajně pro slávu schopna všeho. Deníku Aha! se totiž podařilo zjistit, že mladá modelka údajně nabízela herci Michalu Suchánkovi (43) za účast v jeho zábavném pořadu Mr. GS vše. Prý i sex!

„Byl jsem přímým svědkem, jak Mesarošová na jednom večírku chytla Suchánka a prosila ho, aby ji vzal do pořadu Mr. GS. Přímo mu říkala, že kvůli tomu udělá cokoli. Pak jsem se doslechl, že mu dokonce několik dní v kuse psala SMS a prosila ho, aby ji tam vzal,“ svěřil se deníku Aha! člověk z blízkého okolí modelky. „Nejspíš viděla Hanku Mašlíkovou u Jana Krause v jeho talk show Uvolněte se, prosím! a chtěla se jí vyrovnat. Proto vymyslela tenhle plán,“ pokračuje náš zdroj.

A Mesarošová jeho slova nechtíc potvrdila. „S Michalem se známe dlouho. Jít do jejich pořadu nás napadlo na jednom večírku jako vtip, ale pak jsme se po několika dnech konečně dohodli,“ sdělila deníku Aha! »modelka«.

Jak ovšem takové »dohadování« vypadalo, prozradit nechtěla. Stejně ani to, zda nabízela Suchánkovi i sex, nebo jde jen o fámu a pomluvu. Místo toho se Mesarošová pustila do konkurenčního pořadu Jana Krause, kde právě vystoupila její sokyně Hana Mašlíková.

„Jsem ráda, že jsem byla právě v Mr. GS. Třeba ke Krausovi do jeho pořadu bych nikdy nešla. On je sice dobrý, ale pořad Michala a Geni mi přijde víc na úrovni,“ pokračovala bývalá playmate, která tak opět potvrdila, že jí šlo jen o to, aby se vyrovnalaprávě Mašlíkové, se kterou soupeří už dlouhé měsíce v showbyznysu...


Fotografie nahé Dominiky? Čtěte dnešní tištěné Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.