StarDance III aneb... Když hvězdy nasávají! A FLIRTUJÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

StarDance III aneb... Když hvězdy nasávají! A FLIRTUJÍ!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Roztančené hvězdy ze třetí řady StarDance se pěkně vybarvily! „Všichni tu poctivě nasávají, jen já ne,“ šokovala na tiskové konferenci po přenosu druhého dílu Iva Frühlingová (26), kterou krátce předtím porota zpucovala za její podprůměrný výkon.

Roztančené hvězdy ze třetí řady StarDance se pěkně vybarvily! „Všichni tu poctivě nasávají, jen já ne,“ šokovala na tiskové konferenci po přenosu druhého dílu Iva Frühlingová (26), kterou krátce předtím porota zpucovala za její podprůměrný výkon. A to nebylo jediné překvapení, které nám hvězdy připravily. Víme totiž, kdo je letos největším sokem Marka Ebena (50)!

O tom, jak třetí parta tančících hvězd hojně popíjí, lecos naznačil i Jaromír Bosák (43), když řekl, že postup Davida Suchařípy (43) závisí na počtu panáčků. Ten je totiž jako doma v pivnici Konvikt, kam se chodí hvězdy i jejich tanečníci posílit po soutěži. To, že si soutěžící dávají pořádně do nosu, potvrdila Iva Frühlingová na tiskovce po přímém přenosu, když vysvětlovala, proč se nedokáže vypořádat s trémou. Prý všichni celou dobu poctivě nasávají! „Jenom já ne,“ dodala posmutněle. A protože alkohol sbližuje, tvoří se nám mezi tanečními páry bližší vztahy, než by se slušelo. Fotografové přistihli třeba Bohouše Josefa, jak utěšuje svou taneční partnerku rukou na stehně. A vyvíjejí se i jiné mezilidské vztahy. „Tak teď mi přišla esemeska od manželky Marka Ebena a stálo tam o mém tanečním partnerovi: Ten je tak krásneeeeej!“ odhalila Dana Batulková všem, kdo je letos u paní Ebenové největším soupeřem jejího manžela.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.