Mattioli na Kanárech - Chtěli ho odvézt do blázince! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mattioli na Kanárech - Chtěli ho odvézt do blázince!

Davide se na natáčení klipu vláčel s těžkým kufrem.
Davide se na natáčení klipu vláčel s těžkým kufrem. (Aha! – Martin Hykl)

GRAN CANARIA – Největším exotem české výpravy na Kanárských ostrovech se stal italský zpěvák Davide Mattioli (41), který žije už jedenáct let v Liberci. Na Kanárech totiž natáčí v produkci Prague Promotion videoklip k duetu Acqua e sale s Robertem N.

Největším exotem české výpravy na Kanárských ostrovech se stal italský zpěvák Davide Mattioli (41), který žije už jedenáct let v Liberci. Na Kanárech totiž natáčí v produkci Prague Promotion videoklip k duetu Acqua e sale s Robertem N.

Když se výprava vydala fotit do písečných dun, Davide si s sebou vzal plný kufr, aby se v dunách mohl převlékat. To ovšem nečekal, že jej čeká pět kilometrů chůze přes duny s obřím kufrem na rameni, kdy se bořil po kotníky do písku. „To je neuvěřitelný, jaký já jsem blbec,“ nadával si Davide, který se do povědomí dostal díky triu DaMiChi s Michalem Davidem.

Vítr přitom tak proháněl písek, že chvílemi nebylo vidět na víc než pár metrů a nafotilo se pouze pár fotografií, na kterých Davide pózoval v oblečení, které měl na sobě. Těžký kufr tak vlekl zbytečně. A když jej táhl další kilometry k silnici, aby si vzal taxíka, kdosi na něj zavolal lékaře. „K pláži přijela sanitka a zamířila si to ke mně. Nakonec jsem jim vysvětlil, že v kufru mám kostýmy na focení, ale bál jsem se, že mě odvezou do blázince. Mám totiž pocit, že mému vysvětlení nevěřili,“ přiznal Mattioli.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.