Hůlka zase spí s Libuškou! Velký návrat - Vojtku, koukej! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Hůlka zase spí s Libuškou! Velký návrat - Vojtku, koukej!

PRAHA – Tak to je pořádný kolotoč! Zhrzená tanečnice Libuška Vojtková (29), která se teprve nedávno rozvedla s přelétavým a nevěrným rockerem Pepou Vojtkem (42), hledá útěchu v náruči svého dalšího exmanžela – zpěváka Daniela Hůlky (40)!


Hledáte námět na telenovelu? Tady je!

Podle informací, které bublají pod pokličkou českého showbyznysu, se totiž vztah Libušky a Dana po jejím rozvodu stal opět více mileneckým než přátelským. Původně si Hůlka bral Libušku 1. června 2002, jenže tehdy spolu vydrželi necelých dvanáct měsíců. Libuška mu tenkrát utekla k Pepovi Vojtkovi, který kvůli ní opustil svou tehdejší partnerku Sabinu Laurinovou i dcerku Valentýnku.

Dnes se historie opakuje a kruh pomalu uzavírá. Vojtek nevydržel ani s Libuškou, a přestože i jí udělal dítě, syna Matyáše, spustil se s její nejlepší kamarádkou Jovanou Skrčeskou. Kliknutím zvětšeteKde našla zhrzená Libuška rámě? U exmanžela Daniela? Vydrží jim jejich obnovené »kamarádství« déle? A potvrdí Dan návrat staronové lásky?

„Na tyhle otázky neodpovídám, protože se mi to vždycky vymstilo. Omlouvám se,“ mlží Hůlka na přímou otázku, jak zazněla i v časopise Instinkt, zatímco Libuška se rovnou obrnila mlčením a včera celý den nezvedala svůj mobilní telefon. V každém případě má Dan o důvod víc zhubnout, jak před časem slíbil kvůli obnovené premiéře muzikálu Dracula. A co na věc říká Pepa Vojtek, otec Libuščina několikaměsíčního syna Matyáše, který Libušku vyměnil za její nejlepší kamarádku Jovanu Skrčeskou? Stejně jako jeho exmanželka včera nebral svůj mobil.


Autor: KAREN MCHITARJAN

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.