Rozpálený nestyda Macháček se zchladil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Rozpálený nestyda Macháček se zchladil

Dovádění s dcerou Bertou ve vlnách Macháčka vysílilo natolik, že ho od stěny bazénu zpět do vln nedostaly ani Bertiny smutné oči.
Dovádění s dcerou Bertou ve vlnách Macháčka vysílilo natolik, že ho od stěny bazénu zpět do vln nedostaly ani Bertiny smutné oči. (Aha! – Marek Pátek)

PRŮHONICE – Herce Jiřího Macháčka (41) v novém filmu Jana Hřebejka Nestyda pěkně rozpálila v erotických scénách maďarská kolegyně Eva Kerekéš, a tak se herec vyrazil preventivně zchladit se svojí dcerou Bertou (5) do aquaparku v Průhonicích, kde ho zastihl i deník Aha!.

Jako správný táta dováděl s Bertou v umělých vlnách, ale zatímco dcera měla zjevně sil na rozdávání, tatínek Macháček se po chvíli zhroutil vyčerpaný ke stěně bazénu a nepomohly ani Bertiny smutné oči, které na něj házela. Po více než dvou hodinách dovádění na různých vodních atrakcích zavelel Macháček k odchodu domů. A i když se malé Bertě nechtělo, neměla na vybranou...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.