VYSTRAŠENÝ GOTT - Tahle žena na něj číhala v křoví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VYSTRAŠENÝ GOTT - Tahle žena na něj číhala v křoví!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Němka Hannelore Uhl (45), ďábelsky šílená fanynka Karla Gotta (69), opět útočí! A Mistr má oprávněný strach! Nejenže tahle pomatená žena už dlouho tvrdí, že se Mistr nikdy neoženil a jeho dcery Charlotta a Nelly nejsou jeho! Nejenže požaduje, aby Gott veřejně prohlásil, že právě Hannelore je pro Karla vyvolená Bohem!

Teď ji Mistr žaluje!

Teď navíc vyrukovala i na zpěvákovu letitou kamarádku Helenu Vondráčkovu! Chce po ní, aby jí v boji o Gotta pomohla!

„Ano, paní Uhl mi psala dlouhý dopis, v němž mě prosila, abych Karlovi domluvila. Nebylo to moc srozumitelné, vyhodila jsem ho,“ přiznává snahy pomatené Němky Vondráčková, které to jako moc úsměvná historka nepřijde.

„Nedivím se Karlovi, že z ní má obavy. Sám mi vyprávěl, jak ji několikrát načapal, jak hlídkuje v křoví před jeho domem. Tvrdila mu, že se tam šla jen vyčurat, ale nevěřil jí,“ dodává Vondráčková. Gott prý Hannelore v Německu dokonce zažaloval, a stále se musí bránit proti dezinformacím, které o něm šílená fanynka šíří po internetu a v německém tisku. Naposledy se vyřádila na fotografii Mistrových nejmladších dcer v jednom německém týdeníku. „Tu fotografii paní Uhl různě pomalovala šipkami a křížky. Zanalyzovala ruce, uši a došla k závěru, že moje děti nejsou moje, že jde o fotomontáž. Ohrožuje mou rodinu, tohle si nemohu nechat líbit,“ zlobí se Gott.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.