Premiéra muzikálu Carmen - Hádky Bílé a Noida na scéně: Nemuseli jsme to ani hrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Premiéra muzikálu Carmen - Hádky Bílé a Noida na scéně: Nemuseli jsme to ani hrát!

Bílá a Noid se po představení dlouze políbili.
Bílá a Noid se po představení dlouze políbili. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Pokud zpěvačka Lucie Bílá (42) a její ještě manžel Václav Noid Bárta (27) nevěřili na osud, tak už budou. Důvod? Děj muzikálu Carmen, kde rozvádějící se manželé hrají milence, totiž přesně kopíruje jejich životní příběh. Dokonce se na jevišti i hádají „My jsme to ani nemuseli hrát. Šlo nám to samo,“ svěřila se deníku Aha! po premiéře Lucie Bílá.

Pokud zpěvačka Lucie Bílá (42) a její ještě manžel Václav Noid Bárta (27) nevěřili na osud, tak už budou. Důvod? Děj muzikálu Carmen, kde rozvádějící se manželé hrají milence, totiž přesně kopíruje jejich životní příběh. Dokonce se na jevišti i hádají „My jsme to ani nemuseli hrát. Šlo nám to samo,“ svěřila se deníku Aha! po premiéře Lucie Bílá.

Jen jedna věc se nesplnila a snad ani nesplní. V muzikálu, kde Noid hraje zlého majitele cirkusu, v němž vystupuje Carmen v podání Bílé, svoji milenku nakonec zabije. Oba ale vůbec nevypadali na to, že by si chtěli ublížit. Naopak! Noid a Bílá se k sobě mimo jeviště totiž chovali jako čerstvě zamilovaný pár. Neustále se hladili, líbali, a když měl Noid při focení v puse žvýkačku a nevěděl kam s ní, tak mu jí Bílá vzala z pusy a zahodila ji za něj.

Zpěvačka se nám ale přiznala, že během muzikálu velmi trpí. Hlavní představitelku, cikánku Carmen, totiž neustále někdo tahá ze strany na stranu, a proto je tělo nejlepší české zpěvačky samá podlitina. „Je to těžká práce, ale strašně mě to baví,“ řekla.

Na představení dorazili i Noidovi rodiče. A právě Noidův otec by si přál, aby se Lucka a její syn dali opět dohromady. „Nevěřím tomu, že od sebe budou na moc dlouho. Dokonce si troufnu říct, že by jejich rozchod mohl být hraný,“ svěřil se nám pan Bárta, který má manželku svého syna opravdu v oblibě. To jeho exmanželka a Noidova maminka už prý ví, kdo bude její snachu obhajovat u rozvodu. „Lucčin obhájce je můj starý kamarád. Dělala jsem u něj v kanceláři asistentku. Je to strašně velká náhoda,“ smála se paní Bártová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.