Lásky Lucie Bílé: Dvě svatby, dva rozvody a teď zase sama... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lásky Lucie Bílé: Dvě svatby, dva rozvody a teď zase sama...

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA - Životem zpěvačky Lucie Bílé (42) prošla řada známých i neznámých mužů. O některé lásky přišla řízením krutého osudu, další milenci ji opustili kvůli jiným ženám, dva muže si dokonce vzala. Nyní se podruhé rozvádí. Kdo všechno za ta léta Lucii miloval, zbožňoval a nenáviděl? Mluvilo se o herci Janu Révaiovi, zpěvácích Aleši Brichtovi i Ladislavu Křížkovi. Těch hlavních ale bylo jen pár.

..

Tomáš Holý
První velkou lásku Lucie Bílá nalezla koncem 80. let v bývalé dětské filmové hvězdě Tomáši Holém (†22). Jejich romance ale skončila tragédií – Tomáš se 8. března 1990 vracel s kamarády autem z mejdanu, nezvládli řízení a nabourali. Tomáš nehodu nepřežil. Lucka se dodnes s jeho smrtí nesmířila.

Petr Kratochvíl
Druhým osudovým mužem byl pro zpěvačku bohatý producent Petr Kratochvíl (58). Jejich vztah začal během účinkování Bílé v Kratochvílově projektu Zahrada rajských potěšení v roce 1993. Dva roky poté se jim narodil syn Filip. Rozešli se na přelomu tisíciletí, Kratochvíl žije s bývalou Miss Pavlínou Baburkovou.

Radek Pokorný
V roce 2001 prožívala Lucie Bílá lásku se stejně starým podnikatelem Radkem Pokorným, dokonce se zasnoubili. Přes velkolepé plány na společnou budoucnost se pár na konci roku 2001 bez udání důvodu rozešel.

Stanislav Penk
Překvapení svým fanouškům připravila Lucie Bílá 3. dubna 2002, kdy si v Lanškrouně vzala po několikatýdenní známosti o osm let mladšího pozounistu Stanislava Penka (34). „Vzala jsem si ho jen jako reakci na svatbu Petra Kratochvíla,“ přiznala pak Bílá. Manželství zkrachovalo, v srpnu 2003 podala Bílá žádost o rozvod.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.