Bolek Polívka: Dceru chtěl pojmenovat Slivovice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bolek Polívka: Dceru chtěl pojmenovat Slivovice

Přítelkyni Marcelu Černou Polívka pořádně vyděsil, když chtěl jejich nejmladší dceru pojmenovat Slivovice. Naštěstí to nevyšlo.
Přítelkyni Marcelu Černou Polívka pořádně vyděsil, když chtěl jejich nejmladší dceru pojmenovat Slivovice. Naštěstí to nevyšlo. (Aha! – Mária Rušinová)

OLŠANY – Bláznivý nápad! Populární herec Bolek Polívka (59) vášeň pro alkohol trošku přehání. Když se mu totiž před sedmi měsíci narodila dcera, chtěl ji pojmenovat po lahodném moravském destilátu. A to Slivovice! Co se stalo, že se dítě nakonec jmenuje úplně jinak?

„Když jsme přemýšleli, jaké dát malé jméno, tak mne hned napadlo Slivovička,“ přiznal o víkendu bezelstně Polívka na své farmě, která i po patnácti letech od otevření působí velmi zachovale. Jak ale Polívka dodal, naštěstí si výběr hodně netradičního jména pro nejmladší dceru nakonec přece jen rozmyslel. „Když jsem ji poprvé uviděl, rozhodl jsem se jinak. Na Slivovičku jsem zapomněl a dal jí jméno Mariana,“ vysvětlil Polívka, který ovšem záhy nezapomněl dodat, že i to je lehká droga.

Na oslavu jeho 59. narozenin přijelo do Olšan mnoho Bolkových přátel. A ti nešetřili roztodivnými dary. Asi největší radost měl Polívka z obří sochy Věstonické venuše, kterou dostal od sochaře Milana Menclíka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.