Konec přátelství: Madonna se zlobí na Britney! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Konec přátelství: Madonna se zlobí na Britney!

„Víra není holubník“ říká naštvaně Madonna Britney.
„Víra není holubník“ říká naštvaně Madonna Britney. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Americká zpěvačka Britney Spears (24) se topí v depresích. Příčinou je její nezdárný »zatím ještě« manžel Kevin Federline (28).

Americká zpěvačka Britney Spears (24) se topí v depresích. Příčinou je její nezdárný »zatím ještě« manžel Kevin Federline (28). V zápiscích na jejích webových stránkách se zračí beznaděj. A kvůli své otevřenosti si dělá nepřátele i ze svých kamarádek.

Poslední její zápisek »Mé dítě je má víra – ne kabala« pěkně naštval popovou ikonu Madonnu (47). Byla to právě ona, která Britney seznámila s učením kabalistů. Od ní dostala Britney vzácný svatební dar – knihu učení kabaly, která pochází už z 12. století. Přátelé Madonny říkají: „To, co Britney napsala, ji dost zklamalo. Nejvíc ji mrzí čas, který strávila vysvětlováním, co je kabala. Chce tu knížku zpátky. Britney si ji totiž nezaslouží.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.