Zuzana Rosáková - Rozvod! Po deseti letech je opět volná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Rosáková - Rozvod! Po deseti letech je opět volná!

Manželství Zuzany Rosákové a Faycala Chamima je minulostí.
Manželství Zuzany Rosákové a Faycala Chamima je minulostí. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Všichni obdivovatelé modelky Zuzany Rosákové (30) mohou jásat. Dcera slavného moderátora Jana Rosáka (60) je od května rozvedená. S exmanželem Faycalem Chamim, který je původem Alžířan, strávila modelka celých deset let.

Všichni obdivovatelé modelky Zuzany Rosákové (30) mohou jásat. Dcera slavného moderátora Jana Rosáka (60) je od května rozvedená. S exmanželem Faycalem Chamim, který je původem Alžířan, strávila modelka celých deset let.

„Byli jsme spolu hrozně dlouho, desetiletý vztah beze změny mě vyčerpal,“ svěřila se Rosáková serveru iDnes.cz. Rozvod proběhl podle Rosákové v klidu domluvou. „Jsem ráda, že už můžeme i normálně komunikovat, i když na kafe spolu samozřejmě nechodíme,“ dodala. Nový partner zatím prý v jejím životě není. „Zuzana se teď snaží soustředit hlavně na práci, je například jednou z modelek, která předvede luxusní spodní prádlo na přehlídce Top Secret,“ uvedl zdroj z jejího okolí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.