Zuzana Rosáková: Dítě? Už se tomu nebráním! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zuzana Rosáková: Dítě? Už se tomu nebráním!

Zuzana Rosáková chce být maminkou
Zuzana Rosáková chce být maminkou (Daniel Zahrádka)

Dcera známého moderátora Jana Rosáka (63) se při fotografování s houpacím koněm svěřila, že nastal čas, kdy začala toužit po vlastním dítěti.

Zuzana Rosáková (31) se před rokem v Tunisku provdala za Imeda Jeddaie. Pro muže arabského původu má slabost, protože její první manžel pocházel z Alžíru. Na děti ale v žádném jejím vztahu dosud nebyl čas.

Mateřské pudy se v Zuzaně probudily při fotografování do kalendáře celebrit, který je dílem fotografa Daniela Zahrádky a stylistky Lucie Janků. Výtěžek z jeho prodeje bude věnován dětskému domovu v Mariánských Lázních. Zuzana při této příležitosti prozradila, že se na adopci dítěte necítí a raději by se pokusila o vlastního potomka.

„Dřív jsem si dokázala představit, že dítě nebudu mít nikdy. Teď už mám jiný názor, a myšlence, že bych otěhotněla, se nebráním,“ řekla dcera Jana Rosáka. Teď ještě, aby se této myšlence nebránil ani její manžel...



Přečtěte si
smidrsova
14. 8. 2011 • 23:28

je jen její věc, s kým je. Někdo si tohle může myslet o těch, co jsou s váma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.