Karel Roden a neznámá a blondýna: Vášnivé polibky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Roden a neznámá a blondýna: Vášnivé polibky!

Karel Roden hraje v představení Zdravý nemocný hlavní roli hypochondra Argana.
Karel Roden hraje v představení Zdravý nemocný hlavní roli hypochondra Argana. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Herec Karel Roden (46) má ale charizma! Něžné pohlaví přitahuje natolik, že ho fanynky začnou klidně vášnivě líbat i před jeho dlouholetou partnerkou Janou Krausovou (54)! A deník Aha! to všechno viděl!

Herec Karel Roden (46) má ale charizma! Něžné pohlaví přitahuje natolik, že ho fanynky začnou klidně vášnivě líbat i před jeho dlouholetou partnerkou Janou Krausovou (54)! A deník Aha! to všechno viděl!

Herec známý z mnoha českých i zahraničních filmů (Básníci, Hellboy, Bournův mýtus, Neprůstřelný mnich a další) odehrál v pondělí večer v pražském Divadle v Dlouhé představení Zdravý nemocný od Molièra. Jen co sklidil za svou hlavní roli hypochondra Argana aplaus, vydal se s Krausovou oslavit úspěch do divadelní kavárny.

Družnou zábavu dvojice narušila až neznámá blondýnka, která se rozhodla herce za jeho výkon odměnit vroucným polibkem. Vzala Rodenovu hlavu něžně do rukou a políbila ho tak, že Janě Krausové málem vypadly oči z důlků. A zatímco v zahraničí by za podobné chování k celebritě mohla neznámá žena dostat pár měsíců natvrdo, tady jí nic nehrozí. Ba naopak! Roden ji za nečekaný čin sjel obdivným pohledem od hlavy k patě. A nebýt přítomnosti jeho partnerky, asi by nezůstalo jen u pohledu…

Po hodině u kávy se herecká dvojice zvedla a spolu s Rodenovým bratrem Mariánem odjela do osmdesát kilometrů vzdáleného Skrýšova, kde Karel s Janou rekonstruují zámeček. Cestou se ještě kumštýři zastavili ve fastfoodu a nakoupili tolik nezdravého občerstvení, že další část cesty museli jet krokem, aby se i řidič v klidu najedl!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.