Účastník reality show VyVolení se vrhl na podnikání: Zvěřina má své parkoviště! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Účastník reality show VyVolení se vrhl na podnikání: Zvěřina má své parkoviště!

Petr Zvěřina na svém parkovišti s autem Maserati, které si vedle jiných luxusních značek od něj můžete na Smíchově půjčit.
Petr Zvěřina na svém parkovišti s autem Maserati, které si vedle jiných luxusních značek od něj můžete na Smíchově půjčit.  (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Moderátor a známý účastník reality show VyVolení Petr Zvěřina (29) se vrhl na podnikání. V Praze na Andělu v Nádražní ulici má teď vlastní parkoviště. Tím ovšem zdaleka jeho podnikatelské aktivity nekončí!

Moderátor a známý účastník reality show VyVolení Petr Zvěřina (29) se vrhl na podnikání. V Praze na Andělu v Nádražní ulici má teď vlastní parkoviště. Tím ovšem zdaleka jeho podnikatelské aktivity nekončí!

„Kromě parkoviště toho nabízíme ještě mnohem víc. Půjčujeme třeba luxusní automobily. Máme tu několik vozů Ferrari, Porsche, Maserati, Aston Martin, ale třeba i luxusní limuzínu Bentley Continental,“ popisuje Zvěřina aktivity firmy X5000.cz, se kterou parkoviště a půjčovnu na Smíchově provozuje. „K tomu tu máme i bazar s automobily a dělají se tu třeba nějaké zástavy,“ vysvětluje moderátor.

Proč se rozhodl změnit profesi? „Profesi neměním. Jsem dál moderátor, ale rozhodl jsem se, že zkusím i podnikat,“ vysvětluje Zvěřina, který se mimo jiné proslavil hláškou, že do Prahy nepřijel na babetě. „Zrovna dneska jsem přijel do práce tramvají, protože to bylo nejrychlejší,“ dodal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.