Andrea Vránová-Kloboučková: Už chci jenom rodit děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Andrea Vránová-Kloboučková: Už chci jenom rodit děti!

Přes den dovádí Andrea Vránová-Kloboučková se svou dcerou Aničkou v bazénu a večer přecvičuje všem ženám ze skupiny pilates.
Přes den dovádí Andrea Vránová-Kloboučková se svou dcerou Aničkou v bazénu a večer přecvičuje všem ženám ze skupiny pilates.

ANTALIA – Modelka Andrea Vránová-Kloboučková (25) má tak krásnou dceru Aničku (2,5), že se jednoduše rozhodla porodit více takových krasavic.


„Nezajímá mě už modeling, chci rodit děti,“ svěřila se Andrea, která si momentálně užívá v Turecku, kam odjela i se svou dcerkou. A přítomné dámy Kateřina Herčíková, Marta Jandová, Zuzana Belohorcová a Hana Krampolová se shodují na tom, že to je naprosto správné rozhodnutí. „To taky musíš, nic jiného ti nezbývá, když rodíš tak krásné děti,“ vzkázaly Andree její kolegyně, které odletěly společně s modelkou na tenisový VIP turnaj do tureckého letoviska Belek.

Kliknutím zvětšete


Autor: (kre)
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.