Kylie Minogue před cestou do Prahy: Dejte mi armádu výborných kuchařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kylie Minogue před cestou do Prahy: Dejte mi armádu výborných kuchařů!

Sexy Kylie Minogue přiletí už za deset dnů do Prahy
Sexy Kylie Minogue přiletí už za deset dnů do Prahy

PRAHA – Armádu kuchařů si s sebou na svůj pražský koncert veze popová hvězda Kylie Minogue (39). Ta se o svůj žaludek stará stejně jako o svůj zevnějšek a hlas, o čemž svědčí i to.


PRAHA – Armádu kuchařů si s sebou na svůj pražský koncert veze popová hvězda Kylie Minogue (39). Ta se o svůj žaludek stará stejně jako o svůj zevnějšek a hlas, o čemž svědčí i to, že kromě svého osobního kuchaře si do Prahy najala další kuchaře v Austrálii a s přípravou jídel pro zpěvaččin mlsný jazýček budou pomáhat i kuchaři čeští!

Před koncertem Kylie Minogue, který se bude konat 12. května O2 aréně, to bude vypadat jako na kuchařském festivalu! Australská kráska se sametovým hlasem totiž tak úplně nedůvěřuje českým restauracím, a tak si do Prahy veze svou vlastní armádu kuchtíků. „Je to tak, kromě jejího dvorního kuchaře tu bude mít k dispozici i najaté Australany, kterým budou pomáhat i místní odborníci na vaření,“ přiznal nám zdroj z týmu pořadatele koncertu.

Kuchařská armáda však nebude připravovat lahůdky jenom pro zpěvaččin jazýček, ale také pro celou její skupinu. Kylie totiž počítá, že celkem bude v Praze okolo sto padesáti strávníků, od členů týmu až po pozvané vzácné hosty.

Je však možné, že část těchto svých strávníků dá blonďatá kráska z Austrálie tak trochu k ledu. Toho si totiž objednala více než sto kilogramů, aniž by bylo komukoliv jasné, co hodlá s takovým kvantem zmrzlé vody vlastně dělat. Možná tak dojde také na předčasnou oslavu narozenin, které zpěvačka Kylie Minogue oslaví už 28. května.

Poslední lístky na pražský koncert popové hvězdy jsou v předprodejích od necelé tisícovky.


Autor: (vt)
Foto 10.15 Production

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.