Zeťová se rafla s Kerndlovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zeťová se rafla s Kerndlovou

Tereza Kerndlovási večer příliš neužila
Tereza Kerndlovási večer příliš neužila

PRAHA – Výroční patnácté udílení cen Akademie populární hudby Anděl Allianz 2005 se neslo ve znamení velkých vášní. Aneta Langerová (18) neodešla s žádnou z hlavních cen a odnesla si okřídlenou sošku jen za charitu, a jak je u ní zvykem, krátce po skončení akce vzala do zaječích. Dvojka z bývalého populárního dívčího tria Black Milk Helena Zeťová (25) a Tereza Kerndlová (18) si navíc vjela do vlasů.

Helena Zeťová byla sice mezi nominovanými na Anděla za zpěvačku roku, během slavnostního večera ji však čekala hned dvě nepříjemná překvapení. U akademiků ji trumfla Lenka Dusilová a navíc se v sále potkala se svou bývalou kolegyní Terezou Kerndlovou. Krátké nečekané setkání dokonce vyvrcholilo křikem!

Zklamání zažila také Slavice Aneta Langerová. Sice sbírá ceny na všech stranách, tentokrát ale neuspěla a neproměnila ani jednu nominaci. Jako cenu útěchy si tak odnesla Anděla za charitativní koncert Aneta pro Světlušku.Překvapivě dopadlo vyhlášení v kategorii zpěvák roku, které posledních sedm let vládl Dan Bárta. Tentokrát ho přejel rockpopový meteorit Petr Kolář. Bárta nedával zklamání najevo, v narvaném sále ho však utěšovala přítelkyně Kateřina Procházková. „Po deseti letech jsem se dočkal úspěchu,“ řekl Kolář.

Slavnostní vyhlášení Andělů si nenechala ujít ani další velká jména showbyznysu. Dorazila kompletní rodina Soukupových, která zasedla místa Lucii Vondráčkové, či Tereza Pergnerová, která si padla do oka s Petrem Jandou.

Autoři: Diana MUŽÍKOVÁ-VRBOVÁ, Leni KABELÁČOVÁ
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.