Spisovatel Ondřej Neff - Zavražděná dcera?! Policie podezírá manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Spisovatel Ondřej Neff - Zavražděná dcera?! Policie podezírá manžela!

Ondřej Neff
Ondřej Neff  (Michal Krumphanzl)

PRAHA – Ondřej Neff (62), známý publicista, spisovatel sci-fi a přítel herečky Ljuby Krbové (49), který už tři týdny pohřešuje svou dceru Irenu (29), zažívá šok! Vychází totiž najevo, že se Irena možná stala obětí vraždy. A hlavním podezřelým je její manžel, Neffův zeť Robert!

Podle prvních informací Neffova dcera zmizela v neděli 24. února cestou do fitness centra a od té doby ji nikdo neviděl. Jenže podle policie stopa po Ireně Neffové končí už den předtím. Ten večer byl ve 20.29 hodin odpojen její telefon, navíc se toho večera měla pohádat s manželem a vyhrožovat ukončením vztahu, který už dlouho procházel krizí. „Mám v ruce soudní příkaz k domovní prohlídce. Podle této zprávy existují materiály naznačující, že Robert Neff Novák se mohl na mé dceři dopustit trestného činu. Přirozeně, že se i nadále dívám na svého zetě jako na nevinného. Nicméně nemohu se ubránit zásadní změně vztahu k němu poté, kdy mi můj dům prohledává policie a on sám je vyšetřován oddělením vražd. Z jiných zdrojů jsem se bohužel dozvěděl i další věci, jako například že moji dceru opakovaně mlátil,“ přiznává zoufalý Neff.

„Stále chovám jiskřičku naděje, že je to všechno jen děsivé nedorozumění a že se moje dcera v pořádku vrátí domů ke své dcerce a mé vnučce. Nicméně musím připustit, že ta jiskérka je nepatrná a každou hodinou pohasíná,“ dodává spisovatel.

A k němu se přidává i jeho syn, Irenin bratr David. „Až do včerejšího dne jsem se snažil mému švagrovi věřit, třebaže se během dnů na mě valily nové a nové pro mě šokující informace. Zoufám si z toho, že mě sestra neinformovala o pravém stavu věcí. Žil jsem s nimi v našem rodinném domě, mnoha prudkých hádek jsem byl svědkem, nicméně mě nenapadlo, že by věci mohly dojít takto daleko,“ svěřuje se bratr na internetovém fóru, které po Ireně stále pátrá.

Roberta Neffa Nováka se nám včera nepodařilo sehnat. Má vypnutý telefon, zatčený prý ale není. Policie ho zatím vyšetřuje na svobodě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.