Další rána pro Hanu Zagorovou - Štefan Margita: Vážná operace páteře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další rána pro Hanu Zagorovou - Štefan Margita: Vážná operace páteře!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvák Štefan Margita (51) leží v pražské motolské nemocnici, kde v úterý dopoledne podstoupil náročnou neurochirurgickou operaci bederní páteře a dvou vyhřezlých plotének.

Dlouhodobé bolesti zad operního pěvce a manžela zpěvačky Hany Zagorové (61) vyvrcholily o víkendu, krátce po pohřbu jeho otce Jána (†85), který proběhl v Košicích. „Štefan přejel do Prahy a okamžitě ho hospitalizovali. Problémy s ploténkami má odjakživa, ale stres po smrti otce a náročné zkoušky opery v Barceloně se umocnily. Už to prostě nemohl vydržet,“ potvrdila deníku Aha! zpěvačka Hana Zagorová s tím, že tříhodinová operace proběhla unikátním systémem matrix pomocí miniaturních kamer. „Byla to opravdu velká operace a já jsem ráda, že jsou v Praze takoví machři. Je rozdíl, jestli vám rozřežou celá záda, nebo udělají jen několikacentimetrovou jizvu,“ chválí lékaře Zagorová.

Jak dlouho Margita v nemocnici bude? Jak náročná bude rehabilitace a jak dlouho bude trvat?

Štefan Margita: Operace páteře!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.