Kinder párty u Gotta - Charlottka měla dvě róby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kinder párty u Gotta - Charlottka měla dvě róby!

Slavnostní róbu nakonec Charlottka vyměnila za džíny a bílou halenku. Nemohla chybět korunka ve hlavě. Spolu s rodiči se přišla vyfotit i Jiřina Bohdalová.
Slavnostní róbu nakonec Charlottka vyměnila za džíny a bílou halenku. Nemohla chybět korunka ve hlavě. Spolu s rodiči se přišla vyfotit i Jiřina Bohdalová. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Chvíli po páté hodině odpolední se v průhonické restauraci Tvrz zjevila neznámá hezká bruneta. „Tajné heslo!“ dožadovali se muži z ochranky. A hnědovláska ani chvíli nezaváhala, pošeptala ono kouzelné slůvko a vplula do restaurace. „A je tady striptérka!“ šuškali si mezi sebou přítomní novináři. Z krásné slečny se však nakonec vyklubala jen chůva pro děti. A že tam těch malých drobečků bylo!

Poprvé ukázal svého dvouměsíčního synka Matěje moderátor svatební hostiny Petr Salava. Nejvíc natěšený na oslavu byl malý Honzík Šíp (4), který dokonce přinesl i dárek pro Charlottku. „Já už se tak těším,“ řekl zcela bezprostředně Šípův syn. Ani manželé Adamcovi nenechali svého Daniela (2) doma. A dobře udělali, na oslavě totiž okouzlil svou velkou kamarádku – malou Charlottku, která byla samozřejmě hvězdou večírku.

Na hostinu měla připravené hned dva modely. S maminkou dorazila v hnědých svátečních šatech a bílém kožíšku, které pak vyměnila za džíny a bílou síťovou halenku se zlatým páskem – je to prostě malá parádnice. Jako »hostitelka« si nemohla Charlottka dovolit odjet mezi prvními, a tak musela vydržet až do půl desáté večer. Pak se slzičkami na tváři a unavenýma očima nasedla se svou babičkou Blankou a prababičkou do auta a řidič Olda odvezl uplakanou dámu do postýlky.

Artur Štaidl Konečně spokojený a šťastný!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.