Provokovat musí prostě pořád: Hanychová prodává nahotu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Provokovat musí prostě pořád: Hanychová prodává nahotu

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová (P. Machan, Instagram.com)

Chvíli to vypadalo, že si dá Agáta Hanychová (38) jakožto vdaná paní oddech od polonahých snímků. Teď ale trojnásobná maminka odhodila vršek, čapla jeden z mnoha produktů, který se snaží nacpat svým »holčičkám«, rukou zlehka zakryla ňadro a provokativní snímek byl na světě.

Věrné ovečky to samozřejmě kvitují s povděkem a už tak velké Agátino sebevědomí stoupá do závratných výšin. Najdou se ovšem i tací, kterým jaksi uniklo poselství této fotografie. „Nějak nechápu, proč jste nahoře bez. Bože, proč? Je to nevkusné,“ stálo v komentářích těch, pro něž není Agáta modlou a nebojí se napsat svůj názor.

Hanychová a Soukup u soudu: Agáta s manželem, podnikatel se zpožděním

Video se připravuje ...

Zbylé negativní ohlasy Hanychová jednoduše zablokovala, jak je u ní zvykem a nechala fanynky, aby se za ni rvaly jako lvice. „Vy závistivé mrchy, po třech dětech luxus postava. Nemáte, co?“ bránila Agátu jedna z fanynek, které influencerka oslovuje »holčičky«.

Agáta Hanychová - EPL



Přečtěte si
hejhej
22. 4. 2024 • 14:37

Hanychová je jednoduchá ,t.zn. velice hloupá

AHel
22. 4. 2024 • 14:33

Odporné.... matka tří dětí...proč ta nahota, je to taková jiná forma "šlapání chodníku". Pod úroveň matky tří dětí ale i její.

Jana Nováková
22. 4. 2024 • 09:23

Proč ta zloba? Ať si dělá co chce,je to jen a jen její věc.Má srandu z těch co se kvůli ní rozčilují a nenávistně reagují.Mně je ukradená stejně jako vy a vaše názory!!

Dianthos
22. 4. 2024 • 09:02

Ne, že by mě těšilo být až takový šťoural, ale prověřit údajné Agátino jméno pro její kosmetickou značku "AG Beauty" trvalo chviličku.
Kromě toho, že přesně tento název už má zavedená firma z Floridy, je snadná záměna za další výrobce kosmetiky. Např. AG Hair Cosmetics, prodává firma Valley Beauty. Mateřská firma AG Care je kanadský gigant, prodávají výrobky AG i na Amazonu. A existuje i několik dalších kosmetických firem, které mají ve jméně AG.
Nemohla si Agáta vymyslet něco originálního, co by se nezaměňovalo za zavedené firmy?

Dianthos
22. 4. 2024 • 08:52

Kdy Agáta začala se "svou" kosmetikou, kterou údajně vyvíjí?
11.10. loňského roku zveřejnila Sara Sandeva reklamu na vlasový přípravek, na jehož vývoji se podílela. "By Sara". A na obrázku, propagujícím tento produkt, je do půl pasu svlečená, decentně odkrývá část poprsí a obrázek je zrcadlová koláž.
Agáta zveřejnila svůj záměr s kosmetikou někdy po Novém roce. A tato její zrcadlová fotografie, údajně propagující vlasový přípravek, vypadá jako nepodařená napodobenina Sářiny povedené reklamy. 😨

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.