Nečekaný krok prince Williama: Proč opouští nemocnou Kate? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Nečekaný krok prince Williama: Proč opouští nemocnou Kate?

Princ William prolomil hradbu mlčení
Princ William prolomil hradbu mlčení (Archiv Blesku)

Nemocné princezně Catherine (42) je oporou, jak je to jen možné. Královské povinnosti ale volají. Princ William (41) proto obnovil svůj nabitý program a znovu začal plně reprezentovat Buckinghamský palác.

Zatímco jindy někteří královské rodině závidí život v luxusu, nehledě na povinnosti, nyní by v kůži mladého královského páru chtěl být málokdo. I přes zdravotní problémy princezny Kate musí zbylí členové, včetně prince Williama, plnit své závazky. Princ navíc v některých záležitostech zastupuje svého otce, krále Karla III. (75), který rovněž bojuje s rakovinou.

Blesk Podcast: Rakovina Kate byla pro Brity šok! Roztržka Harryho s rodinou jde stranou

Video se připravuje ...

A právě dnes se králův starší syn vrací ke svým úkolům. Jak napsal server TN.cz, na programu má návštěvu hrabství Surrey a západního Londýna. Jeho cesta je spojena s ochranou životního prostředí, která je blízká princezně Catherine. Nejdříve se zúčastní procesu třídění nadbytečného množství potravin, následně dodávky jídla předá centru mládeže v západním Londýně, kde bude diskutovat s mladistvými o šetření potravinami.

Od doby, kdy Catherine poprvé veřejně oznámila, že bojuje s rakovinou, jde o vůbec první oficiální akci prince Williama. Ačkoli po jeho boku Kate nyní nebude vystupovat, William chce i jejím jménem šířit poselství týkající se životního prostředí, na kterém jí záleží.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.