Slzy odkopnuté Dary Rolins: Zvykám si těžko, přiznala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Slzy odkopnuté Dary Rolins: Zvykám si těžko, přiznala

Dara smutní, Lola už se obejde bez mámy
Dara smutní, Lola už se obejde bez mámy (Instagram)

Rychlost času člověk nejvíce vidí na dětech, říká se. I dcera Dary Rolins (51) a frontmana Wohnoutů Matěje Homoly, Lola, vyrostla nějak rychle. Včera oslavila už šestnácté narozeniny...

A k těm jí máma Dara popřála vskutku láskyplným způsobem. „Před 16 lety jsem přivedla na svět Lolu. Malý zázrak. Respektive velký! Řekla bych, jeden z největších. A od té chvíle už nikdy nic nebylo jako předtím. Můj život se díky ní začal ubírat cestou, na které mi dělá už léta tu nejlepší společnost,“ napsala si totiž k jejímu snímku na své své sociální sítě. 

Dara Rolins (50) o dceři: Co Lauře (15) závidím?!

Video se připravuje ...

Ve svém vyjádření přiznala, že si uvědomuje, že se z její holčičky stává žena s vlastními názory, která už mámu nepotřebuje v režimu 24/7, s čímž se špatně vyrovnává. „Dospívá a ta potřeba mít mě nablízku zcela přirozeně ztrácí na intenzitě. Myslela jsem si, že se s tím postupně naučím žít, ale na některé věci se zvyká těžko,“ píše také.

Hrdost ale nezapře. „Loli, jsem pyšná, že jsi moje, že jsi naše, že jsi přesně taková, jakou jsem si tě vysnila. Máš fantastickou rodinu, která za tebe dýchá a bude ti vždy nablízku, připravena pomoci a podržet tě v každé situaci. Všechno nejlepší, užij si svůj den, lásko,“ korunovala svoje přání. 

Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
2. 4. 2024 • 18:42

Každá maminka je pyšná na své dítě, ale proč to troubí do světa. Prostě další připomenutí se veřejnosti. Já myslela, že konečně Nedvěd procitl, a ono je to kvůli Lauře.

Hana Pospíšilová
30. 3. 2024 • 10:46

nepřestalo bavit

Hana Pospíšilová
30. 3. 2024 • 10:45

Kdyby tam nenapsali , že jde o Darinu Rolincovou,tak bych ji vůbec nepoznala,není si vůbec podobná,vypadá jak umělá figurína za výlohou v obchodě,... nevím,proč ji sem vůbec dávají,zpívat nikdy neuměla,že porodila dítě ve 35 letech a teď vyrostlo a má 16 nebo,že to ještě Nedvěda nepřestal vadit?

Pavel Matoušek
28. 3. 2024 • 20:16

Novinari jsou ta nejodpornejsi zumpa a odpad, nadpis na zalobu.

Jana Kopke
28. 3. 2024 • 16:17

No mě by spíše zajímalo to odkopnutí, o kterém se píše v názvu článku. Kde je odkopnutá?
Novinářské *** jak donutit lidi něco číst.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.