Valentýnské překvapení Dary Rolins! Jednou to přijít muselo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Valentýnské překvapení Dary Rolins! Jednou to přijít muselo

Nedvěd je s Darou Rolins od roku 2021
Nedvěd je s Darou Rolins od roku 2021 (Instagram)

Ode dne, kdy na povrch prosákl vztah Dary Rolins (51) a Pavla Nedvěda (51), skloňuje se snad ve všech pádech svatba. Když proto Dara publikovala prohlášení na svých sociálních sítích v den svátku zamilovaných, na Valentýna, mnohým fanouškům svitla naděje...

Ovšem ukázalo se, že slova Dary „někdy to přijít muselo...“ na svazek manželský vůbec neodkazují. Naopak! Rolins se znova vrátila k videu, které nikdy nemělo opustit soukromý prostor kliniky. Jak už Deník Aha! informoval, na jedné z italských poboček renomované plastické chirurgie, podstoupila zpěvačka celkový lifting tváře, ovšem lékař bez souhlasu odpublikoval video, které zpěvačku zachycuje v poněkud nekomfortní poloze - nenalíčenou, oděnou do košile a zjevně připravenou jít přímo na sál. 

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky!

Video se připravuje ...

Je vidno, že tato nešťastná událost Daře nedá spát. Namísto toho, aby na ni neupozorňovala, opakovaně se k ní vyjadřuje. „Jednou to muselo přijít. Byla to jen otázka času a načasování, KDY je naprosto individuální. Tvrdit, že je to příliš brzy, se zdá stejně hloupé jako čekat dalších 10 let, nebo že je to zbytečné v 70. Není a nepočká to,“ píše v jednom ze svých posledních prohlášení.

„Po všech těch zaručených zprávách o tom všem, co už mám na sobě udělané, předělané, je tu konečné skóre, jediná pravda z mých úst a nikoho jiného... Věděla jsem odjakživa, že neexistuje nic radikálnějšího a funkčnějšího než facelift. Netoužila jsem si opakovaně rozpíchat, roztahat, vyplnit zas a znovu tvář něčím takzvaně na čas,“ obhajovala se jako kdyby mělo být ostudou, že žena zralejšího věku podstoupí zákrok, aby se líbila svému partnerovi a okolí...

Dara Rolins: O usmíření s ex Rytmusem! Bylo to dojemné!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hana01954
26. 3. 2024 • 20:37

Nenalicena, v kosili, pripravena jit primo na sal. To je strasny to nebudou lidi spat. Chtela bych mit takove starosti.

Dasaa
15. 2. 2024 • 16:53

Se ho drží jak klíště....kde by ještě jiného takového našla, že jo?

AHel
15. 2. 2024 • 16:36

kdyby byla dáma, přejde to mlčením, nebo úsmě­vem.­...sl­epice!­!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.