Nejdřív zrada a pak konec? Daru Rolins fanoušci neuvidí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nejdřív zrada... a pak konec? Po Daře Rolins se slehla zem

Nedvěd je s Darou Rolins od roku 2021
Nedvěd je s Darou Rolins od roku 2021 (Instagram)

Lékařské tajemství je něco, co se v Itálii asi nenosí. Dara Rolins (51) se nestačila divit, když její video z kliniky, kde podstoupila lifting tváře, vesele obletělo snad celý svět. To, že k němu zpěvačka nedala svolení, snad není třeba komentovat.

Video, které zachycuje Daru nenalíčenou a s vlasy od desinfekce, které bylo pořízeno bezprostředně před zákrokem, se šířilo doslova raketovou rychlostí. A i když se Dara dost razantně ozvala, načež lékař materiál stáhl ze sociálních sítích, viděly jej snad sta tisíce fanoušků.

Dara Rolins (50) o dceři: Co Lauře (15) závidím?!

Video se připravuje ...

„Jak se tak na sebe dívám, ty krátké vlasy dělají divy. To kdybych věděla, mohla jsem ušetřit za ten lifting,“ okomentovala chybu lékaře po pár dnech už z kadeřnického křesla, kde si nechala zkrátit vlasy. 

A když už byla u toho krácení, rovnou oznámila i kratší pauzu. „Moje avizované volno začalo a bude pokračovat. Poslední období bylo dost náročné, extrémně krásné. Výživné na emoce všeho druhu, zaměstnalo mi to tělo i hlavu na plné obrátky. A proto mám v plánu si oddychnout. Vypnout a neřešit. A tvořit. Chvilku cestovat, nachytat novou inspiraci, čerstvý vítr do plachet,“ napsala si na Instagram. 

Dara Rolins: O usmíření s ex Rytmusem! Bylo to dojemné!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.