Velké rozhodnutí Nedvěda: Budoucnost s Rolins nejistá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Velké rozhodnutí Nedvěda: Budoucnost s Rolins nejistá

Pavel s Darou Rolins
Pavel s Darou Rolins (Instagram)

Není to tak dávno, co Pavel Nedvěd (50) odmítl spolupráci s českou fotbalovou reprezentací - převážně protože ještě není připravený na 100% přesun do Čech. Jenže teď to vypadá, že jej k rozhodnutí nepřijmout post manažera vedly jiné důvody. Mluví se totiž o životní nabídce ze Saudské Arábie...

„Zatím nic nepodepsal, ale byl tam z toho důvodu, že se mu tato konkrétní nabídka líbí více, než jiné nabídky. Je tedy dost možné, že to nakonec dopadne, ale zatím to jsou pořád námluvy,“ uvedl pro Expres dobře informovaný zdroj. 

Najdi 5 rozdílů!… Aneb Pavel Nedvěd pózuje vedle figurky Supermana v životní velikosti.

Video se připravuje ...

To by však patrně znamenalo i poměrně radikální změny v osobním životě a přehodnocení dosavadních plánů, což by se teoreticky mohlo citelně dotknout i Dary Rolins (51), se kterou oslaví 3. výročí.

Patrně by sešlo z přesunu do rodinného sídla  u nádherného jezera Maggiore, kde již probíhá výstavba, otázkou je i co by bylo s pozemky na Divoké Šárce, kde měla vzniknout druhá rodinná rezidence. „Rozhodli jsme se z toho důvodu, že to tak vypadá, že budeme mít vždycky dvě adresy, kde budeme doma. Já nechci stěhovat Pavla, on nechce stěhovat nás. A tím pádem je na místě kompromis, proto dvě adresy, kde se budeme cítit doma. Děti už spolu mít nebudeme, tak jsme si říkali, že si postavíme domečky a budeme fungovat na jedné i druhé adrese,“ prozradila už před časem v pořadu Showtime na Primě Rolins. Kdo ví, třeba zpěvačka nakonec zakotví ještě na třetí adrese. 

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.