Maršálek (41) z Peče celá země: Brání se útokům ohledně protekce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Maršálek (41) z Peče celá země: Brání se útokům ohledně protekce

Porotci Míša Landová, Josef Maršálek a moderátorka Tereza Bebarová
Porotci Míša Landová, Josef Maršálek a moderátorka Tereza Bebarová (Marek Pátek, ČT)

Spoustě lidem leží v žaludku a viní ho z nadržování některým soutěžícím v show Peče celá země III. Porotce Josef Maršálek (41) si ale i před finále stojí za svým. V žádném případě nikoho netlačí na sílu do dalšího kola!

Svoje favority pouští do dalšího kola, a kdo mu nejde na ruku, toho nespravedlivě pošle domů. Tak mnozí diváci vnímají Maršálkovo porotcování a na sociálních sítích si s blížícím se finále hlasitě stěžují. „Ano, mám na starosti celou show, sto sedmdesát lidí a vůbec nikdo mě nekontroluje...“ glosoval ironicky Maršálek s tím, že nejde o pořad jednoho člověka.

Josef Maršálek na finále Stardance: Lidé to vzali do rukou místo poroty!

Video se připravuje ...

Kritiku diváků si osobně nebere. „Asi by mě zaráželo, kdyby to řekli lidé, kteří v tom stanu pekli a strávili tam se mnou čas. Diváci ale vidí hodinu sestříhanou ze dvou natáčecích dnů,“ okomentoval útoky s úsměvem. „Ti lidi nic neochutnali. Jestli diváci na základě toho, jak to vypadá, zhodnotí, jak to chutná, tak jsou dobří. Takhle já to neumím,“ bránil se sarkasticky Maršálek.

Josefa nerozhodil ani rozhovor se semifinalistou Janem Jirkou alias Jendou v Aha!, ve kterém Maršálka popsal jako zákeřného člověka, jenž ničí lidi. „Nečetl jsem to a Jendy je mi líto,“ řekl stroze a dodal, že ani se sebelepším cukrářem z show spolupracovat nechce. „Moc rád jim pomůžu, ale vzít si je pod křídlo? Akorát by to dalo náboje lidem, kteří si myslí, že jsem nebyl objektivní a někoho si protáhl,“ zdůvodnil. Kdo se stane Mistrem pekařem třetí řady, sledujte už v sobotu od 20:10 hod. v České televizi.

Cukrář Maršálek přiznal: Soutěžící z Peče celá země mě kopírovali!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Michelin
13. 3. 2024 • 07:00

Nesleduji UŽ ... 🤔👎

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.