Talentovaná Tatiana Dyková: Má šanci na Lva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Talentovaná Tatiana Dyková: Má šanci na Lva!

Tatiana v roli Zdeny Mašínové.
Tatiana v roli Zdeny Mašínové. (Foto Aha! – Marek Pátek, Zuzana Panská/ Cinemart, ara )

Na filmovém poli sklízí jeden úspěch za druhým. Tatiana Dyková (45) je držitelkou jednoho Českého lva za snímek Štěstí. To se ale už dnes může změnit! Dnes večer proběhne v pražském Rudolfinu slavnostní udílení výročních cen České filmové a televizní akademie Český lev.

Obrovskou šanci získat sošku v kategorii nejlepší herečka má právě Táňa Dyková, která si nominaci vysloužila za svůj herecký výkon v česko-slovenském historickém dramatu Bratři, který letos patří k filmům s největším počtem nominací. Ztvárnila v něm mámu hlavních protagonistů Zdenu Mašínovou (†49).

Film Bratři vypráví jeden z největších příběhů studené války

Video se připravuje ...

O sošku bude Dyková soupeřit s Janou Plodkovou (42), která je nominována za výkon v psychologickém krimi dramatu Němá tajemství, Reginou Rázlovou (76) za komedii Tancuj Matyldo a Eliškou Křenkovou (34) za drama Úsvit. Jak boj o České lvy dopadne, můžete sledovat dnes od 20.10 v přímém přenosu na ČT1.

Táňa Dyková (45): Proklatě sexy! Vojta se jí držel jako klíště

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.