Dyk je neřízená střela! Táňa má nervy ze železa... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dyk je neřízená střela! Táňa má nervy ze železa...

Dykovi na premiéře filmu Aristokratka ve varu
Dykovi na premiéře filmu Aristokratka ve varu  (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Ozdobou večírků a tím, kdo si je skutečně umí beze zbytku užít, je zpěvák a herec Vojta Dyk (38). Na párty po premiéře filmu Aristokratka ve varu, kde jednu z hlavních rolí hraje jeho Táňa (45), byl k neutahání.

Nejenže vyvedl manželku, do pražského kina Lucerna vzal ještě maminku, tchyni, synka Aloise (10) i vyženěného Františka (19) se slečnou, ale ještě se staral o přísun nápojů a zábavu kamarádů. Pohotově nosil všem pivo, rozdával úsměvy, pokuřoval, galantně se věnoval Táně.

Táňa Dyková (45): Proklatě sexy! Vojta se jí držel jako klíště

Video se připravuje ...

„Uvidím, jestli dnes budu tancovat, mám před natáčením a ještě se musím něco učit. Ale u mě je to vždycky tak, že se těším, že budu brzy doma, a pak přijdu až k ránu. V tomhle jsem neřízená střela,“ svěřila se mezitím mladá paní Dyková. Zůstala nakonec déle.

Aby ne. Vojta mezitím vytáhl legendární gargantuovskou placatku a poctivě se dělil o její obsah, kterým je většinou nějaký dobrý destilát z ovoce. Kořaličku měl šikovně přes rameno jako kabelku, aby mu zůstaly volné ruce na pivo. Jo, každý by to chtěl umět jako Vojta Dyk, ale na to holt musí být talent.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.