Jedovatá slina Dykové: Urážka hereckých kolegyň | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Jedovatá slina Dykové: Urážka hereckých kolegyň

Tatiana Dyková na premiéře filmu Aristokratka ve varu
Tatiana Dyková na premiéře filmu Aristokratka ve varu  (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

Komplikované vztahy se nevyhýbají ani slavným. A i když to tak možná na první pohled nevypadá, i mezi herci se čas od času projeví vzájemné antipatie. Nesouhlas s tím, jak fungují jiné herecké kolegyně, projevila v jednom z rozhovorů i herečka Taťána Dyková. 

Charismatická herečka nedávno dotočila pokračování filmového snímku Aristokratka. Redakce magazínu Plus7dní si povšimla, že se v Aristokratce ve varu neobjevila žádná slovenská kolegyně, což nebývá v české tvorbě zvykem. A vysvětlení Táni?

„České herečky jsou takové, že když se dozvědí, že se mají někde svléknout, tak odmítnou. Řeknou, já to dělat nebudu, ať si zavolají nějakou Slovenku,“ odhalila surovou pravdu, čímž však patrně urazila celou slovenskou hereckou scénu. 

Táňa Dyková (45): Proklatě sexy! Vojta se jí držel jako klíště

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_973012
1. 3. 2024 • 13:34

Ta Dyková, to je držka.

Zuzana Michalkova
1. 3. 2024 • 09:46

Divoké včely, Šeptej, Muj otec a ostatní muži, Duše jako kaviár, Krásny čas, Opravdová láska, Nevinné lži II, Tátova volha....tam se taky svlékali slovenky?

illenne
1. 3. 2024 • 07:20

Charismatická podle mne sotva. V Aristokratce se mi celkem líbila, ale jinak ji nemusím, neoslovily mne.

lekno
29. 2. 2024 • 19:27

Jak se dívám na ni já, mám pocit, že ta má odvahu skoro na všechno.. Podle mě to bude spíše o tom, že měla potřebu si rýpnout do Slovenek, z nějakého osobního důvodu.. Nepřipadá mi ona stydlivá či útlocitná, kdepak. Postavu má dobrou štíhlou, žádná nadváha - není důvod stydět se např. v plavkách. Myslím, že pokud se ona nechce ukazovat v nahých scénách, jde spíše o její současný morální postoj. Zřejmě nepovažuje svoji práci herečky za práci porno-herečky. Je v tom jistý rozdíl.

lekno
29. 2. 2024 • 19:25

No já myslím, že nemá paní 100% pravdu, co zmiňovala - že české herečky odmítnou, když se mají někde svléknout a navrhují na nahou scénu Slovenku. Češky takhle vždy nereagují. Kdyby to byla pravda, co ona prohlásila, v české tvořbě v nahých scénách by hráli jen Slovenky. A to se nedělo a neděje. Ty scény hrají obvykle Češky – mám začít vypisovat jména nejznámějších českých nahotin z českých veldílů ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.