Přiznání Dykové: Cítila jsem, že to šponuji... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přiznání Dykové: Cítila jsem, že to šponuji...

Manželé Taťána a Vojtěch Dykovi
Manželé Taťána a Vojtěch Dykovi (Profimedia.cz)

Po tři dekády patří mezi naše neobsazovanější herečky. Tatiana Dyková (45) je ale vytížená nejen v rámci filmových rolí, ale i jako divadelní herečka či příležitostná dabérka. Zůstává tak otázkou, jak vůbec zvládá skloubit všechno dohromady?

V minulém roce šel do kin očekávaný film Bratři, v němž ztvárnila Zdenu Mašínovou, a nyní má premiéru pokračování knižní série Aristokratka ve varu. Do toho Dyková točí druhou sérii komediálního seriálu Případy mimořádné Marty a věnuje se i namlouvání audioknih. Herečka Tatiana Dyková je zkrátka v jednom kole.

Tatiana Dyková na Lvech: Co si obléknu, vymýšlíme nad vínem!

Video se připravuje ...

Velký úspěch si ale vybírá svou daň. Herečka přiznala po pracovním náporu velké vyčerpání. „Ta hlava je pak fakt strašně unavená. Celé dopoledne být soustředěná a potom večer ještě představení... Ráno jsem šla do studia a cítila na sobě, že to zbytečně šponuji,“ svěřila se Dyková serveru Sedmička.cz.

Na prvním místě ale stále zůstává osobní rodinná pohoda, o kterou se nechce za žádnou cenu připravit. „Pro mě je vždycky na prvním místě život, rodina a přátelé. Pak je práce. Takhle jsem to měla vždycky. K životu potřebuji rodinu, přátele a to, aby bylo veselo,“ dodala optimisticky Tatiana Dyková.



Přečtěte si
qwerta
12. 1. 2024 • 14:47

Uživatel_5584341
12. 1. 2024 • 12:15

Na titulní fotce vypadá jako Dykova máma .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.