Vojta Dyk a jeho Táňa: Totální odklon | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 3. listopadu 2024

Svátek slaví Hubert, zítra Karel

Vojta Dyk a jeho Táňa: Totální odklon

Chytré telefony změnily leccos, třeba i zážitky z koncertů. Zatímco v na přelomu tisíciletí lidé ještě na koncertech dávali ruce nahoru pouze na znamení sympatií s hudbou a interpretem, v současnosti v nich drží své telefony a z hudebního zážitku je spíše filmový plac. Mnozí hudebníci se proto rozhodli tuto skutečnost změnit. Patří mezi ně i Vojta Dyk (39).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Georgi Kelly
08. 10. 2024 11:29

Ladys, naprostej souhlas. A proč v pouzdře? Já bych ten podělanej mobil nechala zrovna doma. Ještě tak zatěžovat planetu dalším nesmyslným bordelem, jako jsou pouzdra na koncerty. Na kterých si zase nějakej vychcánek nahrabe. Vždycky jsme se bez mobilů obešli, tak proč by to nešlo teď? Když netrefím, zeptám se. “Líná huba, holý neštěstí.”, jak říkávala moje babička..

reagovat nahlásit
Georgi Kelly
08. 10. 2024 11:17

Helenko, Helenko. Tys to ale dopracovala. Závislá na mobilu, závistivá a ještě k tomu zlá…

reagovat nahlásit
Ladys Ruml
08. 10. 2024 05:53

Já jsem naprosto pro zákaz používání mobilů na koncertech. Ruší to atmosféru. Lidé místo aby vnímali koncert, tak sledují, co dělají s mobilem. Šidí sebe i interpreta. Jiskra mezi interpretem a zástupem mobilů přeskočí těžko. A nikomu neublíží, když bude mít mobil dvě hodiny zamčený v pouzdře.

reagovat nahlásit
Helena K
07. 10. 2024 21:47

Pane Dyku, ale vy nejste žádný světový hudebník, tak si jeďte do USA a udělejte tam kariéru, zakažte tam na koncertu mobily a uvidí­me..­..nes­kuteč­ný náfuka a ta jeho "babička"také, nepříjemná ženská už mnoho let...nádhera jedna.

reagovat nahlásit
Helena K
07. 10. 2024 21:47

Pane Dyku, ale vy nejste žádný světový hudebník, tak si jeďte do USA a udělejte tam kariéru, zakažte tam na koncertu mobily a uvidí­me..­..nes­kuteč­ný náfuka a ta jeho "babička"také, nepříjemná ženská už mnoho let...nádhera jedna.

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.