Tatiana Dyková o soukromí s Vojtou: Můj muž může mít cokoli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tatiana Dyková o soukromí s Vojtou: Můj muž může mít cokoli

Taťána a Vojtěch Dykovi
Taťána a Vojtěch Dykovi (Aha! marek pátek)

Herečka Tatiana Dyková (45) platí ve svém oboru za chameleona, co se dokáže v rámci role proměnit v noblesní dámu i v drogově závislou. Veřejnost ale nejvíce uhranula svou zrzavou hřívou, se kterou nyní ke své smůle těžko splývá s davem.

Do rezavé barvy se herečka Tatiana Dyková zahalila kvůli roli prostořeké Marty již podruhé. Pozornost ale na sebe výrazně upoutala až nyní. „Mám ráda proměny, ale vždy se to týká herectví. Toto je barva do natáčení Případů mimořádné Marty. Já už to jednou takhle měla při natáčení první řady, ale nikomu to nepřišlo. Až teď si toho všichni všimli,“ vysvětlila Dyková v rozhovoru pro Super.cz.

Ačkoli ji veškeré komplimenty těší, v rámci každodenního cestování je v současné době velmi snadné herečku poznat. Táňa však na sebe mimo natáčení nerada upozorňuje, proto se těší, až bude moc liščí přeliv shodit. „Zvykla jsem si na to. Ale po Praze se pohybuju MHD a s touto hlavou je to náročnější. Dřív mi nedělalo takový problém být nenápadná myška, teď to už problém je,“ přiznala.

Táňa Dyková (45): Proklatě sexy! Vojta se jí držel jako klíště

Video se připravuje ...

Časté změny image ale patrně vyhovují manželovi Vojtovi Dykovi (38), který si rozhodně nemůže stěžovat na monotónnost. „Já mám široký repertoár, můj muž může mít cokoli. Na jaře budu už zase brunetka kvůli natáčení dalšího filmu,“ prozradila Tatiana Dyková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.