Postřižiny Mariany Prachařové: Vypadá jako máma Batulková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Postřižiny Mariany Prachařové: Vypadá jako máma Batulková!

Dana Batulková a Mariana Prachařová
Dana Batulková a Mariana Prachařová (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

K razantní změně se rozhodla Mariana Prachařová (29) a svou hřívu zkrátila na kraťoučké mikádo! Výsledek její fanoušky rozdělil na dva tábory – některým se změna líbí, jiní chtějí zpět dlouhovlasou blondýnku!

Všichni se ale shodují v tom, že Mariana teď vypadá jako její maminka Dana Batulková (65). Známá milovnice barev a extravagance se změn nebojí! Při poslední návštěvě kadeřníka tak zničehonic zkrátila vlasy o desítky centimetrů! „Změna je život,“ vysvětlila influencerka na svém Instagramu, kde se s proměnou pochlubila.

Mariana Prachařová vyvedla nejmladšího bráchu! Syn Prachaře a Rybové mal náušnice, rukavičky a flitry

Video se připravuje ...

Zatímco někteří jsou z krátkých vlasů nadšení, jiným se Mariana zdá příliš »tvrdá« a účes ji prý dělá zbytečně starší. To ale sestře Jakuba Prachaře (40) nevadí. „Vypadat starší a víc žensky byl účel, takže jsem spokojená,“ odvětila Mariana s tím, že dlouhé vlasy měla celý život a už ji to jednoduše nebavilo.



Přečtěte si
Jana Nováková
1. 2. 2024 • 14:54

Ať se nesnaží vypadat jako máma Batulková.Ta má vlasy bez střihu,oškubaný a nesluší jí to.Nemůžu napsat jak v tom vypadá .,vymazali by mě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.