S Krainovou se do křížku nepouštějte! Rýpalka dostala sodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

S Krainovou se do křížku nepouštějte! Rýpalka dostala sodu

Lítý souboj sexy těl: Rolins vs. Krainová
Lítý souboj sexy těl: Rolins vs. Krainová (archiv)

Vozit po sobě nikoho nenechá. Když se proto do Simony Krainové (51) pustila jedna uživatelka Instagramu, která si kopla do jejího věku, topmodelka ji velmi rychle zpacifikovala.

Ráda provokuje a na slova kritiky je zvyklá. Když ale na Simonu Krainovou někdo spustí zničehonic, je připravena se nekompromisně bránit. To na vlastní kůži poznala i paní, která si v rámci motivačního monologu stihla rýpnout hned do několika známých žen. A neopomněla je rovnou i označit, aby věděly, že dostaly co proto.

Simona Krainová (51): Čistka luxusu! Stovky párů bot a kabelky musí pryč

Video se připravuje ...

Dokud jsi mladá nedělej si hlavu z toho, že nevypadáš jako Simona Krainová, Dara Rolins nebo Andrea Verešová. Ty máš totiž to nejcennější a to je MLÁDÍ tak se v ničem neomezuj. A neboj v 50ti buď to budeš mít nahrabáno dost aby jsi měla čas na to se starat jen o sebe a vypadat jako ony a nebo budeš mít dva puberťáky na krku a hypotéku a budeš vychrtlá taky páč se nestihneš ani najíst. A hlavně tyhle dámy sice tvrdí, že věk je jen číslo, ale, že mají blíž k hrobu než k maturitě to prostě nezmění,“ zveřejnil server Super.cz doslovnou citaci instagramové uživatelky.

Plavovlasá topmodelka jí ale nechtěla takové zadostiučinění přenechat, a tak se do ženy s velkou vervou pustila. „Co k tomu dodat. Ještě, že existují soc. sítě a slečna se může za pár lajků vystavovat s bílym holym zadkem a tagnout dalekooo úspěšnější STARŠÍ ženy, co mají mnohem víc followerů a doufat, že tě napostují, aby si měla aspoň 24 hodin mini slávy na jejich profilech. Tak mnoho úspěchů tvému mládí a empatii, tak tady to máš, go girl. Btw mládí sice vpřed ale blbost, s tou se moc pohnout nedá, zlato, i takto se můžeme motivovat a inspirovat,“ zareagovala nekompromisní Krainová. Následně si pak dvojice žen vyměnila další kousavé zprávy. Jak už to ale u těchto žabomyších válek bývá, obě si možná ulevily, k ničemu se ale nedobraly.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
6. 3. 2024 • 17:37

Optický už je pomalu jako Ken , teda J. Alvesová
🦤👻👻👻

Uživatel_5358803
6. 3. 2024 • 16:42

Dobře ti to ty arogantní slepice mladá holka napsala

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.