Premiéra sci-fi trháku Duna: Štáfek se schovával pod kapucí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Premiéra sci-fi trháku Duna: Štáfek se schovával pod kapucí!

Zřejmě chtěl být inkognito. Jakub Štáfek dorazil v nenápadné šedé mikině a obličej schovával pod kapucí.
Zřejmě chtěl být inkognito. Jakub Štáfek dorazil v nenápadné šedé mikině a obličej schovával pod kapucí.  (Foto Aha! – Martin Hykl)

Na premiéru pokračování sci-fi trháku Duna dorazila Bára Kodetová (53), která si v prvním díle dokonce sama zahrála, s manželem Pavlem Šporclem (50) i s dcerami, Marian Vojtko (50) se dmul pýchou vedle půvabné partnerky Heleny a nechyběla ani Linda Finková (55), které dělal garde syn Matyáš (15). Jen Jakub Štáfek (33) se před fotografy schovával.

Zpěvák Marin Vojtko (50): Konečně vyvedl partnerku

Na společenských akcích se spolu moc často neobjevují. Teď ale zpěvák Marian Vojtko udělal výjimku a na premiéru přišel ruku v ruce s krásnou Helenou. Přesto, že spolu domácnost sdílejí už dva roky, stále působí jako čerstvě zamilované hrdličky. Marian se od Heleny během večera nehnul na krok a blondýnku si pečlivě střežil.

Herec Oskar Hes (25): Nadšený... a zamilovaný!

Patří k výrazným hereckým tvářím poslední doby, práce má tak doslova nad hlavu. I tak si ale herec z filmu Bábovky nebo Po čem muži touží 2 dokázal najít volnou chvíli a vyrazil do kina s křehkou přítelkyní Dorotou Suchou. „První díl mě z audiovizuální stránky uchvátil, těším se na druhý,“ hlásil nadšeně ještě před začátkem premiéry. Na přítelkyni, která není z herecké branže, Oskar pěje jen chválu, vztah jim skvěle klape. Přestože se herec čas od času nevyhne natáčení milostných scén, o žárlivosti ze strany Doroty nemůže být řeč. „Je to součást práce, patří to k tomu. City jdou před kamerou stranou. Partnerka je s tím v pohodě,“ dodal Hes s úsměvem.

Herečka Bára Kodetová (53): Přišla s celou rodinou

Na premiéru vyvedla téměř celou rodinu. Herečka a zpěvačka Bára Kodetová (53) dorazila po boku manžela, houslisty Pavla Šporcla (50) a dcer Sophie (15) a Violety (16). Premiéru prožívala o to víc, protože si sama v Duně zahrála. V americké minisérii, která vznikla v roce 2000, dokonce Kodetová ztvárnila hlavní roli Chani! „Byla to neuvěřitelná příležitost, natáčelo se na Barrandově. Hráli tam herci jako William Hurt, Alec Newman a spoustu i jiných českých herců. Je to největší úspěch, který jsem kdy v životě měla,“ vzpomínala s nadšením. Mezi natáčením minisérie dokonce stihla porodit první dceru Lily (23) i naskočit rychle zpátky do pracovního procesu. „Tehdy to ještě šlo skloubit práci a rodinu, pak když se narodily další dvě dcery, tak jsem se rozhodla stáhnout z filmu i televize,“ dodala Bára s tím, že se k hraní už naplno vrátila.

Jakub Štáfek: Natočil seriál o pivu, pivař ale není!

Video se připravuje ...

Zpěvačka Linda Finková (55): Bez partnera, zato se synem

Sci-fi trhák si nenechala ujít ani herečka a zpěvačka Linda Finková, která dorazila s pánským doprovodem. O partnera Milana se ale tentokrát nejednalo. Herečka do společnosti vyvedla dospívajícího syna Matyáše (15), kterého má ze vztahu s bavičem Richardem Genzerem (57).

Zpěvák Julian Záhorovský (39): Tatínek v očekávání

Přišel si na premiéru vyhodit z kopýtka předtím, než mu začnou rodičovské povinnosti. Přestože se zpěvák Julián Záhorovský na příchod prvního potomka velmi těší, přiznal, že s blížícím se porodem začíná prožívat menší stres. „Byl jsem nadšený, když jsem se to dozvěděl, moc se těšíme. Doma už všechno připravujeme,“ uvedl. „Ale jak se blíží ten příchod, tak člověk už přijímá jinou roli v životě, bude muset jít dítěti příkladem, už to nebudou ty ranní příchody domů,“ dodal s humorem natěšený zpěvák.

O čem to je

Paul Atreides (Timothée Chalamet, 28) začíná plánovat pomstu proti spiklencům, kteří způsobili zkázu jeho rodu a celé rodiny. Současně se před Paulem otevírá velké dilema, musí si vybrat mezi láskou svého života a osudem celého vesmíru.

Jakub Štáfek o své aroganci

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.