Hvězda Vyšehradu Štáfek: Má prachy, jen je trochu dement | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hvězda Vyšehradu Štáfek: Má prachy, jen je trochu dement

Jakub Štáfek promluvil o Lavim
Jakub Štáfek promluvil o Lavim (Reprofoto youtube: Show Jana Krause/ Blesk Martin Hykl)

Je to neuvěřitelné! I když už internetový seriál Vyšehrad nasbíral spoustu fanoušků, které bavil nekorektní humor i omezený frajírek Lavi, film to rozjel ve velkém. Za první víkend ho navštívilo přes 200 000 diváků! To se nepovedlo ani Zátopkovi, dokonce ani Andělu Páně 2. Na ten první víkend přišlo »jen« 188 000 lidí.

Je vidět, že Jakub je ve svém živlu! Role Laviho mu padne jak ulitá, i když je zcela jiná než on. „Lavi mě baví a zároveň si tím vyleju zlobu na něco, co mi obecně na někom nebo něčem vadí. Lavi je skloubení několika věcí, které nedokážu přenést přes srdce,“ říká o své roli.

Dloubák: Lavimu pauza prospěla, říká Štáfek. Rosický a Berger by byli dobří herci

Video se připravuje ...

Nejen že je hvězdou seriálu a filmu, má tu hlavní roli, ale nepotřebuje ani dubla. „Všechny fotbalové scény jsem hrál sám. Já bych si nejraději všechno dělal sám. Kdyby tady dokázali pojistit herce v takové míře jako v zahraničí, tak bych klidně i skákal z baráku nebo do sebe nechal střílet. To by mě bavilo samozřejmě moc,“ vysvětluje Jakub Štáfek, krerý si tentokrát stoupl i za kameru a snímek režíruje dohromady s Martinem Koppem. Ten je v seriálové oblasti zkušený, točil Ohnivý kuře, Linku nebo Hvězdy nad hlavou. „Byly dny, kdy jsem toho na monitoru moc neviděl, měli jsme to docela natřískané, takže místo odpočinku jsem po večerech koukal na to, co jsme ten den natočili,“ vzpomínal Štáfek, který je pod snímkem podepsaný i jako producent.

Štáfek o své postavě: Kdo je Julius Lavi Lavický?

„Julius Lavi Lavický je ten nejlepší fotbalista na české scéně. Má prachy, má holky, má talent, jen je trochu dement. Lidi baví asi tím, čím mě baví Jim Carrey v Blbý a blbější. Že se mu prostě furt nedaří, a co může, to posere. Obecně si myslím, že v téhle zvláštní době se lidi chtějí smát a že je tenhle pitomec, který zkazí všechno, na co sáhne, bude bavit“ tvrdí Štáfek.

Jakub Štáfek v 7 pádech Honzy Dědka prozradil, kdy se ožení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.