Herec a MMA zápasník Jakub Štáfek: Slibovaná svatba v nedohlednu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jakub Štáfek: Slibovaná svatba v nedohlednu!

Jakub Štáfek ve Varech
Jakub Štáfek ve Varech (CNC_Marek Pátek)

Vedle rolí v seriálech či v očekávaném filmu Vyšehrad se herec a MMA zápasník Jakub Štáfek (31) již dočkal nejdůležitější role, té otcovské. Nyní je v řešení svatba, s tou si však herec zatím hlavu příliš neláme…

Plánování svatby rok dopředu nemá Kuba Štáfek v povaze. Rád by své snoubence řekl ano příští rok, konkrétní datum však ještě vymyšlené nemají. „Uvidíme, jak to všechno půjde. Uvidíme, třeba ta svatba nedopadne. Ale přál bych si, aby to dopadlo,“ prozradil herec v talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Malá Olívie dělá tatínkovi velkou radost, jednou nicméně přijde den, kdy se na scéně objeví první lásky. A jelikož si Jakub také užil éru randění, dovede si představit, jací kluci umí být tvrdohlaví, když přijde na dobývání žen. „Cítím, že mně budou zvonit šestnáctiletí dementi na dveře a já si budu rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil,“ uvedl s úsměvem Jakub Štáfek.

Jakub Štáfek v 7 pádech Honzy Dědka prozradil, kdy se ožení

Video se připravuje ...

Herec mnohé překvapil svým odhodláním vstoupit na půdu Oktagonu, o to větší dojem udělal, když se mu zápas zadařil. Nyní je rozhodnutý pokračovat dál. Zkrátka si dal svůj život do latě! „Přestalo mě bavit chodit věčně věků na pivo a za holkama. Začal jsem trénovat, pak mi trénování nestačilo a chtěl jsem se měřit s jinými. Začalo mě to bavit a baví doteď. Dalo mi to disciplínu a řád. Chodím spát v deset, vstávám mezi šestou, sedmou, podle toho, jak dcera řekne,“ dodal Jakub Štáfek.

Hvězda Vyšehradu Jakub Štáfek ve Varech drandí s kočárem! Svatbu ale odložil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.