Štáfek oznámil konec: PŘES TO NEJEDE VLAK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Štáfek oznámil konec: JDE O RODINU!

Jakub Štáfek
Jakub Štáfek (FTV Prima)

„Abych předešel pochybnostem o tom, zda má moje žena velký apetit. Ano! Má! Žere jako prase, protože čekáme dalšího člena rodiny,“ originálně oznámil dalšího potomka Jakub Štáfek (33) na Frekvenci 1. S úlohou fotbalového floutka Laviho v komediálním projektu Vyšehradu tudíž prozatím končí!

„Na chvíli jo, je to zdravé, aby člověk zůstal nějak normální a mohl se věnovat rodině, je zapotřebí ho na chvíli opustit, nabrat síly, a pak se do něj třeba za nějakou dobu znovu pustit. Je zapotřebí rozlišovat, kdy jsem v roli a jak se chovám v normálním životě, mám ženu, dítě, rodinu, také mám věci, přes které nejede vlak,“ zdůvodnil Jakub Štáfek rozlučku s figurou Laviho na webu iRozhlas.

Dloubák: Lavimu pauza prospěla, říká Štáfek. Rosický a Berger by byli dobří herci

Video se připravuje ...

„Jsem rád za dcerku, vážně. Prvoplánově chceš kluka, ale osobně si myslím, že mě kluk do budoucna nečeká, budu holčičkový. Cítím, že mi budou zvonit šestnáctiletí kluci na dveře a budu si rvát vlasy, že to mám za to všechno, co jsem ženským způsobil. Do té doby budu mít zbroják,“ rozpovídal se budoucí dvojnásobný otec v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Jakub Štáfek: Natočil seriál o pivu, pivař ale není!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.