Tajemství finále Tumoru: Tajná smlouva s Brodskou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství finále Tumoru: Tajná smlouva s Brodskou

Brodská v seriálu Smysl pro tumor
Brodská v seriálu Smysl pro tumor (Česká televize)

Musela se svléknout v odvážné milostné scéně, a navrch se i nahá postavit před objektiv hvězdného fotografa aktů Lukáše Dvořáka (42). V posledním díle Smyslu pro tumor si tak trochu zahraje vedlejší roli černobílý akt Terezy Brodské (55). A herečka si na to radši sepsala smlouvu...

Kromě toho, že se diváci dnes večer dozvědí, jak to dopadne s Filipovou léčbou jeho vlastními kmenovými buňkami, prohlédnou si i křivky slavné české herečky. Petr Vaněk (44) – Jarčin seriálový milenec – totiž vyvěsí za výlohu v galerii její akt s názvem Odcházející krása. Jak deník Aha! zjistil, není to žádná zdařilá fotomontáž, ale Terezina reálná fotografie!

Terezin akt v XXL velikosti.

Smysl pro tumor: Jiří Bartoška o roli v seriálu

Video se připravuje ...

Víc toho nebude

„Bylo to poprvé a naposledy,“ okomentovala černobílý snímek herečka s tím, že nakonec to ale bylo příjemné. „A bylo to hotové poměrně rychle,“ dodala. Akt, na kterém je Tereza do půl těla nahá, pořídil Lukáš Dvořák, který se na zachycení krásy nahého ženského těla specializuje. A je vyhledávaný i mezi celebritami – snímky má od něj modelka Simona Krainová (51), zpěvačka Tereza Kerndlová (37) a další.

„Tereza z toho měla obavy, ale když se začalo fotit, zklidnila se. Myslím, že jí to nakonec bavilo a bylo to fajn,“ zavzpomínal na atmosféru v ateliéru. „Ze začátku z toho měla respekt, samozřejmě nevěděla, co z toho vzejde. Ale pak když viděla ty fotky, říkala, že se jí to strašně líbí,“ dodal s tím, že nejdůležitější je na modelku netlačit.

Existují kopie

V seriálu ale lechtivý snímek moc dobře nedopadne – Pavel Řezníček (57), jinak Jarčin manžel Mirek, ho rozšlape, zničí! Terezin snímek ale stále existuje v digitální podobě, takže na place zanikla pouze jedna kopie. „Ano, dá se vytisknout, ale jsem vázán smlouvou,“ přiznal fotograf, že on akt bez souhlasu nesmí pověsit do galerie, ani ho prodat. A doma na zdi krásný snímek nemá ani sama herečka. „Ne, žádnou svojí fotku bych si nepověsila. Až tak se opravdu nemiluju,“ smála se dcera hereckých legend Vlastimila Brodského (†81) a Jany Brejchové (84). Jak osmidílný seriál dopadne, sledujte dnes večer od 20.10 hodin v České televizi.

Blesk Podcast: Milostné scény nesnáším, říká režisérka Smyslu pro tumor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.