A je to konečně venku! Lábus na rovinu přiznal, proč nemá manželku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

A je to konečně venku! Lábus na rovinu přiznal, proč nemá manželku

Jiří Lábus odchází z večírku taneční show StarDance
Jiří Lábus odchází z večírku taneční show StarDance (Blesk:Foto CNC: Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát , Pavel Machan)

„Když jsem si jednou přivedl dívku domů, babička se jí pochlubila, že co je maminka v lázních, krásně piju mléko – a byl konec,“ přiblížil důvody milostných karambolů Jiří Lábus (74) v nahrávkách Nevyslovené monology.

„Jedna holka mi kdysi řekla, že jsem citový mrzák. Možná to párkrát vypadalo, že se ožením, ale vždycky jsem zdrhnul,“ přiznal Jiří Lábus, který navíc dlouho bydlel u rodičů. „Když mi bylo pětadvacet, šel jsem s mámou do Domu módy a tam prodavačkám řekla: Tady kabát pro chlapce. Já myslel, že mě raní mrtvice, to byl takový trapas,“ se studem zavzpomínal herec. To ale ještě nebyl všem jobovkám konec!

JIří Lábus - Rumburak (Maminka.cz)

Video se připravuje ...

„Jednou mě na Silvestra zamkli doma, že jsem prý hodně opilý. Tak jsem vyhodil z okna pět tisíc korun a řekl jim, že musím jít ven, protože jsem tam hodil peníze. Oni mi nevěřili a nepustili mě. Ráno tam ty peníze samozřejmě nebyly,“ dodal na bolavé téma živočichář Béďa z trilogie Slunce, seno…

Jiří Lábus se loučil s Hlaváčovou: S Janou odešla velká generace herců

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.