Lucie Koňaříková - Odmítla rodit venku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Koňaříková - Odmítla rodit venku!

Lucie Koňaříková má v sobotu termín porodu, bolesti se ale už dostavily.
Lucie Koňaříková má v sobotu termín porodu, bolesti se ale už dostavily. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Už jen pár dnů zbývá do termínu porodu Lucii Koňaříkové-Salamé (30). Ve středu však byla moderátorka jako na trní. Večer totiž přišly zvláštní bolesti a Lucie myslela, že děťátko už chce na svět. A tak ji to vyděsilo!

„Měla jsem takový zvláštní pocit, jako by už to mělo přijít,“ prozradila moderátorka, která měla v plánu ještě jeden z posledních výletů do společnosti. Ten se však nekonal. „Raději jsem to odvolala, protože by asi bylo nepříjemné, kdyby se to rozjelo někde na veřejnosti, nebylo mi moc dobře, a tak jsem raději zůstala doma,“ svěřila se nám Lucie. Maminky v očekávání jsou samozřejmě poslední dny v těhotenství opatrnější a jakýkoli příznak porodu nebo případných stahů je může vyplašit. Naštěstí šlo jen o planý poplach. „Jsem v pořádku, dnes už je to dobré. Samozřejmě se moc těším. Ale jako prvorodička bych byla nejradši, aby to už bylo za mnou,“ dodala Koňaříková, která bude rodit v porodnici U Apolináře.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.