Zamilovaný DiCaprio: Je to vážné, Vittorii představil doma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zamilovaný DiCaprio: Je to vážné, Vittorii představil doma

Leonardo DiCaprio a Vittoria Ceretti
Leonardo DiCaprio a Vittoria Ceretti (Profimedia)

Je to vážné, milé dámy. Už ji představil i matce! Řeč je o nové přítelkyni herce Leonarda DiCapria (49) Vittorii Cerettiové (25). Že by známý proutník konečně našel tu pravou?

Možné to je. Vittoria je jiná než Leovy expartnerky... Pozoruhodný je fakt, že italská modelka v létě oslaví 26. narozeniny. DiCaprio totiž s ženami staršími pětadvaceti let zásadně nerandí. Jakmile se slečně blíží půlkulatiny, herec ji pustí k vodě. A to už u Vittorie nehrozí. Tmavovlasé krásce nahrává, že bude protřelejší než její předchůdkyně. Byla totiž vdaná a ví, co chlapi chtějí.

Chyť mě, když to dokážeš. Trailer filmu s Leonardem DiCapriem a Tomem Hanksem v hlavních rolích

Video se připravuje ...

V roce 2020 si vzala italského dýdžeje Mettea Milleriho (36) a zdá se, že za krachem manželství stál možná právě Leo. V červnu 2023 se rozešli a jen několik týdnů nato se Vittoria začala objevovat po boku oscarového herce. „Podle Leonarda je nádherná, ale zároveň zůstává nohama pevně na zemi. Mají toho spoustu společného,“ tvrdí zdroj z DiCapriova blízkého okolí. „Imponuje mu na ní, že jí nevadí jeho sláva – ba naopak si z ní dělá legraci.“

To bude zřejmě další rozdíl. Oproti Leovým expřítelkyním, které si užívaly cvakání fotoaparátů po boku jednoho z nejznámějších lidí v Hollywoodu, se Cerettiová zájmu vyhýbá a netouží být s Leem příliš spojovaná. Tomu, že to pro DiCapria není žádný jednorázový románek, napovídá, že modelku seznámil s mámou Irmelin Indenbirkenovou (80), což běžně nedělá! Na konci září společně navštívili milánské muzeum umění a pak se procházeli ulicemi města.

Pravda o Titanicu: Video, které už vidělo 30 milionů lidí, vám otevře oči

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.