DiCaprio potvrdil nový vztah: Silvestr s dcerou Odpadlíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Leonardo DiCaprio potvrdil nový vztah: Silvestr s dcerou Odpadlíka!

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio (profimedia.cz)

Miláček žen Leonardo DiCaprio (48) teď nepřiznává žádnou stálou známost. Nápadně často – přinejmenším čtyřikrát za poslední měsíc – je však viděn s Victorií Lamasovou (23), aspirující modelkou s bujným poprsím.

Zúčastnila se s ním i silvestrovského mejdanu na jachtě na karibském ostrově Sv. Bartoloměj, píše deník New York Post s odkazem na důvěrný zdroj. „Vím, že se jí moc líbí,“ uvedl pro New York Post její otec – Lorenzo Lamas (64), u nás známý seriálem Odpadlík.

Leonardo DiCaprio v The Ellen Show mluví o svém novém dokumentu

Video se připravuje ...

„Řekla mi, že se poznali v listopadu, ale bližší okolnosti neznám.“ Jiní zasvěcenci uvádějí, že se vídají jen v rámci širší skupiny přátel – na Silvestra tam např. byl i Tobey Maguire (47, Spider-Man), rapper Drake (36) či brazilská topmodelka Izabel Goulartová (378).



Přečtěte si
AHel
3. 1. 2023 • 09:17

Je mi ho líto, skvělý herec, má zájem o budoucnost planety, vzdělaný člověk a vůbec nemá v hlavě srovněné vztahy s ženami. Jak si může rozumět s 23 letou modelkou, obyčejně mají v hlavě piliny, jsou sebestředné, chtějí mít kariéru a s Leonardem u boku jim to půjde lépe. Proč nehledá něco hlubšího... no nic, jeho věc. Mamince by ale udělal radost, kdyby měl prima ženu a nějaké to dítko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.