DiCaprio (48) zdrhl z párty: Ulovil indickou podnikatelku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

DiCaprio (48) zdrhl z párty: Ulovil indickou podnikatelku?!

Herec Leonardo DiCaprio.
Herec Leonardo DiCaprio. (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Hlavně nenápadně! Hvězdný americký herec Leonardo DiCaprio chtěl během nedělního večera potají vyklouznout z večírku časopisu Vogue v Cannes. Opouštěl hotel v obklopení krasavic – britské modelky Neelam Gillové (28) a hlavně indické podnikatelky Natashy Poonawallaové (41). 

Svou tvář skrýval pod černou kšiltovku a za respirátorem, nechtěl se snad dostat do řečí? Už se ale vyrojily spekulace, že indická kráska šla u herce hodně blízko. Hvězda Titaniku na filmovém festivalu představila svůj nejnovější film Krvavé prachy, na kterém se podílel i slavný americký režisér Martin Scorsese (80). Westernové drama, odhalující krvavé počátky těžby ropy ve Spojených státech, na premiéře v Cannes diváci ocenili devět minut dlouhými ovacemi ve stoje. „Je to nejlepší westernový film,“ nechal se slyšet jeden z kritiků. „Zatím nejúchvatnější DiCapriův herecký výkon,“ uvedl jiný. V kinech se Krvavé prachy objeví v letošním říjnu.

Titanic oslaví 25 let velkolepým návratem

Video se připravuje ...

Víte, že...

...nový DiCapriův snímek se točí kolem série vražd v Oklahomě ve 20. letech 20. století? Byly spáchány poté, co byla na půdě indiánského kmene Osagů objevena ropa.

Nový Fiat 500 3+1: Oficiální video Leonardo DiCaprio

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.