Zpěvák Gottových písní Ondřej Provazník: Po porodu ho opustila máma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zpěvák Gottových písní Ondřej Provazník: Po porodu ho opustila máma

Karlu Gottovi se zamlouvalo, jak Ondřej zpívá jeho písně
Karlu Gottovi se zamlouvalo, jak Ondřej zpívá jeho písně (Instagram, archiv)

Zpívá Gottovy písně za doprovodu Felixe Slováčka (80) a sklízí ovace vstoje. Život Ondřeje Provazníka (27) ale zdaleka nebyl vždy tak růžový. Biologická matka od něho utekla dva dny po porodu a on vyrůstal v kojeneckém ústavu.

Romka Renata Žigová porodila šest dětí a všechny opustila. „Narodil jsem se jako Ondřej Žiga v jedné pražské porodnici, odkud matka záhy utekla a já skončil v kojeňáku,“ svěřil své tajemství deníku Aha! Provazník.

Adoptovali ho

Když mu byly dva měsíce, adoptovali ho manželé Iveta a Jan Provazníkovi. „Vyrůstal jsem s nimi v Prostějově, miluju je a nikdy jim nepřestanu být vděčen za nový a krásný život,“ zdůraznil Ondřej. Po své biologické matce nikdy nepátral. Když mu bylo 20 let, zpíval písně Karla Gotta (†80) a v médiích se začaly objevovat fotografie, na kterých je Ondřej se Slavíkem. V tu chvíli se mu prostřednictvím sociálních sítí ozvala žena, která mu napsala: „Ahoj, myslím, že jsem tvá biologická matka.“ Zároveň nechala na sebe i kontakt.

S nikým se nevídá

„Ozval jsem se jí a skutečně to byla Renata Žigová, která mě opustila v porodnici. Začala mi říkat, že byla špatná doba a že jí nic jiného nezbývalo a tak dále. Vyslechl jsem ji, rozloučil se slušně a od té doby jsem o ní neslyšel,“ svěřil Provazník. Z úcty k rodině, která se ho ujala, se s ní odmítl stýkat. Nevídá se ani se sourozenci. „Jen vím, že jeden bratr, jmenoval se Ludovít, zmizel záhadně z povrchu zemského,“ podotkl ještě Ondřej.

Slováček slaví 80: Rozhovor o Dádě, zdraví i kolegovi s hlasem Gotta!

Video se připravuje ...

Poloviční Mexičan?

Od své babičky se Ondřej dozvěděl, že jeho biologická matka jela v drogách a zjevně se domnívala, že syn coby zpěvák Gottových písní ji může finančně dotovat. „Vím o ní už jen to, že žije v Anglii a že mě měla s člověkem, který měl americké občanství. Podle babičky to byl Mexikánec,“ prozradil Provazník.

 



Přečtěte si
AnetaJ
26. 1. 2024 • 10:21

Pustila jsem si ho, fakt dobrý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.